Marynia88
Moderator
Jaka to firma?Marynia, moje kondolencje z powodu telefonu. Ja mam nowy, ale tamten był idealny, najlepszy jaki miałam, niestety nie stać mnie teraz na taki sam, a jakiś mieć muszę Co ciekawe, nigdy wcześniej nie słyszałam o tej marce, mąż wyczaił go na jakiejś promce typu drugi produkt za 50% w Neonecie czy gdzieś. A był absolutnym kombajnem, bateria nie do zdarcia, aparat ekstra, nie zacinał się. Następny tylko tej firmy.
Moja śpi w przedszkolu dwie godziny i potem zasypia o 21. Co jest absolutnie okej, skoro nie ma jej cały dzień, to wieczorem siedzimy wszyscy razem albo ona z tatą. Teraz przy chorobie zasypiała o 18, ale wczoraj juz była walka, więc wiem, że już z nią dobrze.
Pani mi powiedziała, że nie słucha jak jej zabraniają wchodzić na dużą zjeżdżalnię dla starszaków. Co prawda my jej pozwalamy na takie eskapady, nie zdziwię się jak będzie kiedyś uprawiać sporty ekstremalne, bo nie boi się bólu czy kontuzji, ale w przedszkolu ma słuchać pani. Tak ma być i koniec. Wiem, o co chodzi, dzieci są pod opieką nauczycielki, ona za nie odpowiada i nie chcą, żeby któreś sobie coś złamało. Dlatego w przedszkolu pani rządzi i ma nie podskakiwać. Mam nadzieję, że dotrze, a jak nie to zapytam co mamy zrobić. Poznałam je, widziałam w akcji, znam opinie i wiem, że nie zabraniałyby jej czegoś "bo tak". Jestem z tych, co jak nauczyciel narzeka na dziecko, to robią aferę dziecku a nie dyrektorowi placówki
Mój syn też dyskutuje z Paniami ale też Mu mówię że ma się słuchać.