dziękuję, przyda sięZdrówka dla Was
reklama
Guni85
Fanka BB :)
Tak! I rachunki mi już też apce wyskoczyłyMy wleciałyśmy spóźnione, bo mądry tata zabrał dwie pary kluczy do auta i musiał się cofnąć z pracy. Męski klasyk Weszła akurat na śniadanie i jak zwykle nawet mi nie pomachała Ryk i rozpacz jest jak ją odbieram, trochę przypał, bo wygląda to chyba z boku jakby patologiczna matka przyszła ją zabrać do patologicznego domu... Mam nadzieję, że nikt tak nie pomyśli.
Aplikacja powoli zaczyna działać, dostałam kilka praktycznych informacji od pani i widzę w kalendarzu jej obecności (aż trzy ). Dobrze, że w szkołach za naszych czasów tego nie było, a teraz pełna inwigilacja, nie ma jak się urwać z lekcji
ZielonaMamma
Mój niby nie chce iść, płacze. Ale wychodzi z przedszkola też niechętnie. Po tuleniu już chciał na salę wracać. mi mówi, że się sam bawi. A panie mówią, że od razu po śniadania zaczął się bawić z jednym chłopcem i przerwał tylko dlatego, że piosenkę włączyły i słuchał. I jak po niego przyszłam to siedział na dywanie z tym samym chłopcem. I mówił, że jutro chce na obiad zostać (o 13 mają, czyli tak o 13:30 powinnam po niego przyjść). I nie wiem, zostawić go? Na razie nie zjadł tam nic, po powrocie nadrabia. Rano pewnie znowu będzie płacz w szatni.Mam podobne odczucia. Wieczorem moje dziecko też się otwiera i dużo mówi. Wydaje się ok, a dziś rano był kryzys. Nie chciała iść , mówiła, że pójdzie jak mama z nią tam zostanie.
Nie potrafi złapać kontaktu z tymi dziećmi...a plac za baw to tak jakby za karę. Po obczajce jak zrobiłam wcześniej, to jest wycofana...bawi się sama.
Casablanca1234
Moja była uśmiechnięta jak po nią przyszłam, podobno zjadła pieroga na obiad...jak wróciła do domu to narazie mówila, że nie chce jeść aż wkońcu po godzinie od przedszkolnego obiadu zjadła rosół...mam wrażenie że nadal mało je....a co do zabawy jakoś nie pytała. Nie chciała zostawać dłużej, chciała do domuMój niby nie chce iść, płacze. Ale wychodzi z przedszkola też niechętnie. Po tuleniu już chciał na salę wracać. mi mówi, że się sam bawi. A panie mówią, że od razu po śniadania zaczął się bawić z jednym chłopcem i przerwał tylko dlatego, że piosenkę włączyły i słuchał. I jak po niego przyszłam to siedział na dywanie z tym samym chłopcem. I mówił, że jutro chce na obiad zostać (o 13 mają, czyli tak o 13:30 powinnam po niego przyjść). I nie wiem, zostawić go? Na razie nie zjadł tam nic, po powrocie nadrabia. Rano pewnie znowu będzie płacz w szatni.
G
guest-1714079215
Gość
A jaką masz apke? Ja mam live kid i szukam ustawienia, żeby mi wiadomości wyskakiwały, bo wiszą nieprzeczytane a ja o nich nie wiem.Tak! I rachunki mi już też apce wyskoczyły
pewnie, że zostaw. Powiedz, że będziesz po obiadku.Mój niby nie chce iść, płacze. Ale wychodzi z przedszkola też niechętnie. Po tuleniu już chciał na salę wracać. mi mówi, że się sam bawi. A panie mówią, że od razu po śniadania zaczął się bawić z jednym chłopcem i przerwał tylko dlatego, że piosenkę włączyły i słuchał. I jak po niego przyszłam to siedział na dywanie z tym samym chłopcem. I mówił, że jutro chce na obiad zostać (o 13 mają, czyli tak o 13:30 powinnam po niego przyjść). I nie wiem, zostawić go? Na razie nie zjadł tam nic, po powrocie nadrabia. Rano pewnie znowu będzie płacz w szatni.
Guni85
No to ja mam te samą też mi nie wyskakuje ale posprawdzanA jaką masz apke? Ja mam live kid i szukam ustawienia, żeby mi wiadomości wyskakiwały, bo wiszą nieprzeczytane a ja o nich nie wiem.
ZielonaMamma
A jaką masz apke? Ja mam live kid i szukam ustawienia, żeby mi wiadomości wyskakiwały, bo wiszą nieprzeczytane a ja o nich nie wiem.
Mam tą samą i mi wszystko wyskakuje...
Mam tą samą i mi wszystko wyskakuje...
@ZielonaMamma jak wam minął przedszkolny dzień?
reklama
ZielonaMamma
Nadal nie chce jeść w przedszkolu ani nawet położyć się na leżaczku. Rano w domu sam powiedział, że idziemy do przedszkola, a w szatni się popłakał, że on nie chce. A po powrocie zadowolony, że fajnie było, że on chce chodzić. Ja się pewnie bardziej stresuję niż on.@ZielonaMamma jak wam minął przedszkolny dzień?