reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :)

reklama
a ja się tu nie przedstawiałam, więc krótko nadrobię :)

jestem Kasia i mam 26 lat. oboje ze starszym o dwa lata mężem mieszkamy w Krakowie i spodziewamy się naszego pierwszego dziecka - córci Zuzanny :)

Witam
Chciałam tak nieśmiało do was dołączyć?
Przyjmiecie Mnie w wasze kręgi?Bo dosyć już późno dołączyć chce
W kwietniu zostane mamą po raz czarty
Mam już dwie córy(11 i 7 lat) i synka 1,5 roku
Teraz oczekuje trzeciej córy
Ja mam 35 lat

i ja się tutaj witam. :) Witajcie. Jestem Ania, mam 26 lat, a mój syncio, Ksawery, urodził się 11 kwietnia :) Niedługo skończy dwa miesiące :))
Mieszkam niedaleko Konina, razem z rodzicami... U mnie sytuacja nie wyglada zbyt klarownie... Mój facet nadal mieszka z żoną, z która ma sie rozwieźć... Dam mu jeszcze troche czasu, a jak nadal nie rusza do przodu z rozwodem, kopne go w tylek.. Dam sobie rade sama. trudno. Tymbardziej, ze odkad sie urodzil Ksawery, ojciec go widzial dwa razy... :|

reklama
anka87a- napewno sobie dasz radę. Obojetnie jak Ci sie ułoży życzę Ci żebyś była po prostu szczęśliwa

Do góry