reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poznajmy się :)

reklama
a ja się tu nie przedstawiałam, więc krótko nadrobię :)

jestem Kasia i mam 26 lat. oboje ze starszym o dwa lata mężem mieszkamy w Krakowie i spodziewamy się naszego pierwszego dziecka - córci Zuzanny :)

Witam
Chciałam tak nieśmiało do was dołączyć?
Przyjmiecie Mnie w wasze kręgi?Bo dosyć już późno dołączyć chce
W kwietniu zostane mamą po raz czarty
Mam już dwie córy(11 i 7 lat) i synka 1,5 roku
Teraz oczekuje trzeciej córy
Ja mam 35 lat

i ja się tutaj witam. :) Witajcie. Jestem Ania, mam 26 lat, a mój syncio, Ksawery, urodził się 11 kwietnia :) Niedługo skończy dwa miesiące :))
Mieszkam niedaleko Konina, razem z rodzicami... U mnie sytuacja nie wyglada zbyt klarownie... Mój facet nadal mieszka z żoną, z która ma sie rozwieźć... Dam mu jeszcze troche czasu, a jak nadal nie rusza do przodu z rozwodem, kopne go w tylek.. Dam sobie rade sama. trudno. Tymbardziej, ze odkad sie urodzil Ksawery, ojciec go widzial dwa razy... :|

reklama
anka87a- napewno sobie dasz radę. Obojetnie jak Ci sie ułoży życzę Ci żebyś była po prostu szczęśliwa

Do góry