reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :)

Witam,
Mam na imię Kasia jestem mamą Dorotki, która się urodziła się 19.10.2009,teraz oczekuję kolejnej pociechy w kwietniu :-D W zeszłym roku skończyłam studia na kierunku logopedia, a od września pracuje w szkole jako logopeda i jak na razie nie wybieram się na wolne ;D, a Dorotka chodzi od października do przedszkola. Mąż pracuje na budowie. O ciąży dowiedzieliśmy się w sierpniu, gdy zrobiłam test.

reklama
Ja również chciałam się przywitać =)
Mam na imię Dominika, mam 28 lat i w okolicach 5 kwietnia 2013 zostanę po raz pierwszy mamą. Nie mogę się już doczekać swojego synka Wojtusia =)
Mieszkam w Warszawie, z wykształcenia jestem psychologiem, ale obecnie pracuję tylko zdalnie. Chciałam kontynuować studia podyplomowe w zakresie interwencji kryzysowej, ale synek zweryfikował moje plany =)

Serdecznie pozdrawiam wszystkie mamusie!

Witam :)
Mam na imię Iza, i już w kwietniu ma przyjść na świat moje pierwsze maleństwo. Oczekuję dziewczynki :) na złość wszystkim :p ostatnio w mojej rodzinie rodzą się same kobietki, więc miałam nadzieję, że będzie chłopak. Wyprawka się kompletuje.
Od dwóch miesięcy siedzę na L-4, więc postanowiłam jakoś wykorzystać ten czas :)

Witaj Izik, u mnie w rodzinie też same dziewczyny się rodziły, ale ja zmieniam tą tradycję i hoduję chłopaka, ku mojej wielkiej uciesze :)

reklama
Witam wszystkie nowe użytkowniczki forum. a u mnie w rodzinie i wśród znajomych rodzą się prawie sami chlupcy a ja czekam na córeczkę:-D

Do góry