reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

poznajmy sie

Czesc jestem z Krakowa, mam 20 lat a termin porodu wyznaczony jest na 15 lutego. Na 90% bede miala coreczke-Zuzia lub Eliza. Juz nie moge sie doczekac :). Pozdrawiam

reklama
Czesc troche pozno ale dopiero was znalazlam. mam termin na 15 lutego i juz nie moge sie doczekac z drugiej strony strasznie boje sie porodu. Jestem spod Krakowa a rodzic bede w rydygierze- bylam tam w 33 tyg. ciazy z powodu zagrazajacego porodu przedwczesnego i bylam zadowolona z personelu i warunkow. Poza tym porod rodzinny i znieczulenie zewnatrzoponowe sabezplatne.Na 90% bede miec corcie. pozdrawiam

cześć dziweczyny,ja jak wiecie juz "po",udało mi sie do was dołączyć(Kinga ur. sie 01.02).Chyba że dzidzie zrobią wam taki numer jak moja (termin na 23stycznia) i urodza sie z opóźniemiem;wtedy to juz napewno zostane tu sama :(
mało nas w tym lutym ::)
Mam to szczęście że juz moge patrzec na moja kruszynkę i tulić ja kiedy tylko zechce,mam nadzieje że wy też szybko sie doczekacie,pieknych i zdrowych pociech!
A jesli wiecie jak wstawić zdjęcie pod tekst napiszcie to wstawie zdjęcie Kingi,całuski dla waszych brzuszków

Dragonfly gartulacje!!!
Zazdroszcze Ci.Też bym chciała już mieć swoą kruszynkę przy sobie a tu jeszcze tyle czekania.

Jak chcesz wstawić zdjęcie to najpierw musisz mieć je gdzieś w necie np.:
http://foto.onet.pl

a później wstawiasz sobie np.w podpisie.Wtedy klikasz w zdjęcie  prawym przyciskiem i tam masz właściwości.Kopiujesz adres url zdjęcia i wstawiasz sobie między [ img] tutaj adres url [/img] i poinno byc ok.
No to czekam na zdjęcie twojej dzidzi :) Powodzenia!

kurcze Luthien,pomóż z tym katalogiem!! cały czas wychodzi mi że musze założyć strone WWW,i choć wydaje mi sie że już to zrobiłam nadal niewiem jak wprowadzić swoje zdjecia w ten katalog.Napisz prosze dokładnie jak to zrobić,z góry dzieki

już wiem jak,właśnie wrzucam zdjęcia,tylko niewiem czy potem ję ściągnę tu,ale jazda....

no nie!! ale ze mnie zdolniacha!! ;D udało mi sie!! żałuje tylko że zepsuła mi sie cyfrówka,teraz normalnym musze pstrykać a skanera niemam,wiec nowych niedam rady wstawić :(

Witam!Śliczną masz córeczkę dragonfly!!!
Sorki że nie odpowiedziałam wcześniej ale nie było mnie przy kompie,dopiero dzisiaj zauważyłam twoje pytania,ale widzę że sobie poradziłaś :) gratuluję!

witam wszystkich:). Mam na imię ania mam  29 lat i właśnie w lutym zostałam mama códownej dzieczynki-Adraianny. Urodziłam ją 4 dni po termninie tj. 14 lutego( Dzień Walentego:). Jest códownym dzieckiem chociaz dzisiaj dała mi nieźle w kość. Pozdrawiam z Wrocławia

reklama
cos widze, ze lutowe mamy nie maja w ogole czasu :) albo moze raczej ugrzezly w niemowlakach, co ma te niewatpliwa zalete, ze mozna liczyc na rady bardziej doswiadczonych mam :). ale moze ktoras z was tu wroci..?

Do góry