reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

reklama
CLEO kolor JEBNY jest rewelacyjny- uśmiałam się z deka.:-D:-D:-D:-D

U nas kolory i liczenie do 5 w miarę opanowane- Igorek ma nauczycielkę -siostrę Julke.:tak: a teraz na tapecie jest czytanie np Igi składa literki: mks-czekolada.- a my umieramy ze śmiechu:-D:-D

Martolinka, Alicja czasem myli niebeiski z zielonym.
Wtrąca czasem kolory po angielsku bo się w żłobku uczą, więc potrafi mi przynieźć garść czerwnoych rzeczy i mówi "To wszystko są redy" :)
Poza tym jak mówię jej że założymy inne rajstopki bo te nie pasują to ona potrafi np. znaleźć zcerwony pasek na rajstopach i czerwony na bluzce i mówi "Mamo, psiecieś pasują" :)

ale te wasze dzieci gaduły no :tak: a mój milczy jak grób ;-) chociaż ostatnio zobaczył zdjęcie Asi dziunkowej i pokazuje palcem więc mu mówię Asia i on to pięknie powtórzył :-) mój mały casanova :-D
jeśli chodzi o kolory to nie mówi bo on wogóle nic nie mówi hehe ale za to pięknie pokazuje , jak mu powiem żeby mi podał niebieski klocek ,albo żeby przyniósł brązowe buty to zawsze wie o co biega ;-)

Ania rozkręci się:tak: a potem to już idzie, każdego dnia coraz więcej, coraz więcej aż nie idzie zamknąć im paszczy :-D

U nas młoda od wczoraj "Nie mogę" zastąpiła zdaniem "Nie mam czasu". I cóż poradzić...

dziunka,agrafka,ana niezle wasze dzieci maja dialogi:-D:-D:-D
cleo kolor jebny hahahahahaha padlam:-D:-D:-D

u nas kolory bardzo dawno opanowane, tak samo ksztalty (kolo,trojkat, kwadrat i prostokat),teraz konczy alfabet i cyfry.
a teraz u nas panuje chce i nie chce :confused2: mmm, kalafior,amelka kocha kalafior", a jak juz byl na talerzu "nie chce kalafiora!" albo "chce kredki! kredki chce!" i jeszcze taka mina buntownicza do tego :eek: znowu bunt???

Haha :-) u Asi to się stosunkowo niedawno rozwinęło. Zawsze jest proszę, dziękuję, tylko przepraszam nie ma:-D

A no i sto razy dziennie słyszymy "Mogę iść na dwór mamusiu?", "Mogę zjeść obiadek?", "Mogę się bawić lalą?" i tak ciągle o wszystko.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry