reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

reklama
Dziewczyny, do niedawna myślałam, ze Alicja zupełnie się rysowaniem nie interesuje, aż tu nagle z dnia na dzień rysuje, koloruje - szał.
Najpierw był znikopis, potem tablica suchościerna która była po drugiej stronie znikopisu :). Została już całkiem zajeżdżona, będe musiała kupić nową :)
Koloruje też kolorowanki, leży na dywanie z wystawionym języczkiem i skrobie :)

A rysuje o takie oto płotki:
plot.jpg

i ludziki:
ludzik.jpg

Antek jest w kwestii rysowania minimalistą ;-) wiekszego zainteresowania nie przejawia kredkami , ale rozumiem go:-pTatuś natomiast liczy , że talent po nim odziedziczy;-)kto wie

Agrafka jestem pod wrażeniem;-)

marcel ogląda teraz bajkę "mali einsteini" no i taka zuzia sie pyta dzieci czy lubią tak jak ona tańczyć a Marcel jej odpowiada "Zuzia ja fcale nie lubie tańcyć" a potem sie pyta czy potrafią tak go góry jak ona wyciągnąć ręce a Marcel na to "ja nie umiem". No i ogólnie dzisiaj duzo gada z bajkami albo z zabawkami :-D

reklama
Agrafka no jestem w szoku, że już głowonogi rysuje. Mój najwyżej kółka z konkretniejszych rzeczy. Niestety Konrad dalej jest na etapie: mama, tata, baba, brum-brum, ciocia i mówi jak robi piesek, kotek, kurka i kaczka. Poza tym gada jeszcze po swojemu. Mam nadzieję, że wkrótce ruszy w tej kwestii.

Do góry