reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

reklama
Antek ewidentnie podłapał w przedszkolu "to moja wina":eek:
u nas podobnie "to wszystko moja wina" ale podłapał ze swoich ukocanych "autek2" generalnie obaj sypia tekstami z filmu :eek:

Wczorajsza rozmowa taty i syna

T: Chodź tu łobuzie daj mi tą małą dupcie.
Jaś: Nie dam to moja dupcia jest mi potrzebna.
T: A do czego ci jest potrzebna.
J: Do robienia kupy. :-D
hehe dobre

A. ostatnio pyta "czy wy nie umiecie sie inaczej bawić niż biegac i skakac na kanapę?" na co Michal "no raczej nie"

O !! u mnie też etap "moja wina" i "Ratunku pomocy"....
Pathanka - rozbrajająca rozmowa :-D:-D
Kikolek - szczerość dzieci niesamowita :-D:-D

Poza tym Gonia wczoraj do taty " Ubraj mnie tata" i dziewczyny dostały actimele , trochę popiły, reszta została, by wiedzieć , który czyj małżon napisał na Hanki H i głośno poinformował o tym, na co Gonia rezolutnie " A teraz Gosi H" :-D:-D

Wczorajsza rozmowa taty i syna

T: Chodź tu łobuzie daj mi tą małą dupcie.
Jaś: Nie dam to moja dupcia jest mi potrzebna.
T: A do czego ci jest potrzebna.
J: Do robienia kupy. :-D

Rozwaliłaś mnie, to znaczy Twój syn:-D:-D:-D prawdę powiedział, a jak śmiesznie zabrzmiało:-D

U nas nie ma "moja wina" tylko "To Julka/Ajla zrobiła":-D No i norma że jak sobie puści bączka to słyszymy głośne "Spieldziałam się!":-D:zawstydzona/y: ewentualnie "To tatuś pupą pieldzi/puścia bąćki, nie ja";-)

pathanka rozmowa super, az sie humor poprawia jak sie slyszy/czyta takie cos:-D

kilolek Michas to szczery chłopak:tak: Oby tak dalej;-)

Asia dzisiaj zaczęła fajnie mówić o swoich odczuciach. Najpierw podniosła rano siatkę z pościelą do przedszkola i usłyszałam "Mamusiu weź bo cięśka jest siatka baldzio dla mnie". A przed chwilą "Mamusiu zimno mi, daj śwetelek, zimno baldzio. I lajstopki bo zimne nóźki":-)

Wczorajsza rozmowa z Gosią w czasie jazdy po siostrę;-) "Hania płakała" "tak Hania czasem płacze , ale Ty przecież też" "Nie, ja jestem uśmiechanięta":-D:-D:-D:-D

Asi kurtka rozerwała się trochę pod pachą po wczorajszych szaleństwach, dzisiaj rano zaszywałam dziurę. Asia do mnie podchodzi i pyta: "Mamusiu co robisz? Sijeś mi kurtkę?":szok: Skad ona wiedziała że ta czynność się szyciem nazywa?:szok:

reklama
Do góry