reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

reklama
No dziunka ja tam tragedi z tego nie robie, ze ona zadnych slow nie mowi, bo mysle, ze niedlugo pewnie zacznie no i nauczylam sie juz ze nie ma sie co spinac:-) jak bedzie gotowa to zacznie :-)

No pewnie :) Mój braciszek dopiero teraz się rozgadał - ma półtora roku. Ale jak zaczął to gęba mu się nie zamyka :D

Dziewczyny to tylko teoria. Dobrze wiecie ze w praktyce to róznie wychodzi.
Dziunka ale mnie zszokowałaś tymi pytaniami od logopedy. Nie wiem czy tak z marszu bym umiała na nie odpowiedziec. Kurcze moja pamiec siega kilku godzin, nie pamietam czesto co sie działo poprzedniego dnia. Skleroza poporodowa mi została hahahahaa

Kilka dni temu mój N woła Maje do pokoju: Chodź Majka, no prosze chodź do pokoju itd a Maja ustała w korytarzu i stanowczym głosem: NIE . Myslałam ze spadne z kanapy ze smiechu . Ma charakterek ;-)

Haha, cwaniara :D

to jeszcze tu się pochwalę że Mikołaj 15 października zaczął chodzić
na swoja siostrzyczkę cioteczną która ma 8 miesięcy mówi dzidzia
i wreszcie usłyszałam też upragnione mama
nie woła wtedy gdy czegoś nie chce
robi papa ale tylko wtedy gdy ma taką ochotę
a piesek w jego rozumieniu szczeka a a a a

Ostatnia edycja:
Chwale sie ja Wam jak od paru dni Marcelos zasuwa na dwóch :-D YouTube - MVI 2420
ps. nie patrzcie na bałagan i graty bo w koncu jestem na pudlach i jakims starym lozku heheheeh. Mały tez odswietny jak nie ma co :D jakosc tez do bani no ale krecone aparatem....

super juz drepta!!!!!

gratulacje dla kolejnych chodzacych dzieciaczkow no i oczywscie dla reszty za rozne inne cudowne postepy!!!!

Chwale sie ja Wam jak od paru dni Marcelos zasuwa na dwóch :-D YouTube - MVI 2420
ps. nie patrzcie na bałagan i graty bo w koncu jestem na pudlach i jakims starym lozku heheheeh. Mały tez odswietny jak nie ma co :D jakosc tez do bani no ale krecone aparatem....

Super, gratulujemy! A jak mu włoski skaczą na czubku głowy :D

Jakość do bani? moje to były porażka :|

reklama
Do góry