reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Asia tylko pilot rozpracowala i potrafi przełączać kanały, telefon tylko do ucha przykłada i robi "halo" :D

Cleo na szczescie te pokrętła mają zabezpieczenie, ściągnąć je nie trudno, ale odkręcić gaz to już wyższa filozofia :D Ale oczywiście pilnuję młodej by już tam nie podchodziła.

reklama
Oli 1 listopada zaczął chodzić....wow ale data...łatwa do zapamiętania ;P
przybija piątkę, daje buzi, robi taki duży, wie gdzie mama ma cycy hehehe pokazałam mu parę dni temu wieczorem-chciałam zobaczyc czy pamięta karmienie piersią - bawił się, nawet wziął do buzi ale chyba juz nie pamiętał ze to było jedzonko ;p Następnego dnia jak zapytałam gdzie mama ma cycy podciągał mi bluzkę do góry lub w dół. Ale ja mam sentyment do karmienia piersią ;p pod koniec to i nawet to lubiłam ;D

Dzis w sklepie kupiłam soczek ze słomka i dałam dla Pawła pic... na poczatku nie wiedział ocb i robił miny takie jakby szukał wiekszego smoka do ciagania :d po jakims czasie ssał slicznie i wypił caly :) troche wypluł ale nie duzo :) wiece mu z butelki ucieknie :D wiec postep na dzis
NAUCZYŁ SIE SLICZNIE PIC ZE SŁOMKI !!!

Kasiu gratuluje!

Patryk też ostatnio się nauczył, najpierw gryzł a później pociągnął i taaaak się cieszył sam z siebie. Kupiłam mu soczek w kartoniku z bobovity.

aaa i ostatnio wlazł na łóżko z prostownica do włosów i zrzcuał prostownice a w rączce kabel. Patrze coś tam stęka a on się siłuje zeby ja wtargać za ten kabel i tak z pół godziny zrzucał i wciągał. Nauczył się wrzucać wszystko do kibelka :/ Więc trzeba pamiętać by zamykać łazienkę.

No i postep mega wielki- nauczył sie wreszcie złazic z łóżka sam :)

U nas tez kilka postepow. Moj syn potrafi wyrzucac smieci do kubla w kuchni gdy sie go poprosi z tym ze..... pozniej probuje je wyciagnac hahaha

No i ze ulubiona zabawa to u nas takze pralka, zaczal wszystko tam wkladac i dzis przez przypadek wypralismy grajaca zabawke... o dziwo dalej dziala tylko wlacza sie sama czasami hehehe

takze nauczyl sie schodzic z lozka naszego i sie na niego wspinac :dry: nie jestem za bardzo z tego zadowolona bo juz go nie moge puscic na gorze by sam sobie biegal gdy np ja jestem w lazience bo nie daj boze wejdzie i zapomni jak sie schodzi poprawnie :dry:

u Nas Paweł schodzi ladnie smiesznie sie przekreca przy krawedzi :) a wchodzic to nie wszedzie :) wchodzil na rogówke <na rogu mam taka jakby pułke> i musialam tam maszyne do chleba postawic bo ciezka :D i nei wchodzi :D a tak wchodzil i kwiatki skubał :D

A umieją wasze dzieci odkręcać takie rzeczy jak np. maść , linomagi, tusze do rzęs? :/Mój umiei już nie wiem co poradzić, ostatnio dorwał tusz mówię dam mu bo i tak nic z nim nie zrobi a ten sobie jedną trzyna drugą kręci i bach do buzi- cały był czarny ;/ dobrze ze kwiatów nie mamy na podłodze bo przecież całą ziemię by zjadł i wysypał na podłogę.

Ah te nasze szkraby

dodaj torebki jeszcze lusterka i wszystko co sie swieci . Normalnie sroka z niego :)

Aaaa Mój B ostatnio oglądał filmik jak Olinek ucieka włąsnie po kąpieli i się uśmiał ,że fajne dziecko i czyje to dzieciątko jest. Hmm ale musiałam mu tłumaczyć a ten oooo to wy tyle wiecie na tym forum o sobie? :p

reklama
Do góry