reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

ASIA WSTAJE SAMA Z PODŁOGI!!!:-D:-D:-D I to co chwilę, bo tak już jej się zdarzyło kilka razy ale później zaprzestała ćwiczeń.

Umie też:
- dawac buziaka gdy poproszę:tak:
- wie ze pilot służy do zmieniania programów i jak go dorwie to staje przed tv i kombinuje:-D
- robić wszystkim "aja, aja"
- czesać siebie i nas szczotką
- robić "halo, halo" jak dorwie telefon - przykłada do ucha i gęgoli po swojemu.

No, to chyba tyle z nowości:-)

Nadal ćwiczy chodzenie. Cieszy mnie to bo kilka kroków robi od dawna i już się bałam że na tym zaprzestanie :rofl2:

reklama
Wczoraj rano mówie do mojego N: wiesz Maja nie umie jeszcze kucać i sie podnosic. Po południu patrze a ona wstaje z kucek i kuca. Szok ;-)

ASIA WSTAJE SAMA Z PODŁOGI!!!:-D:-D:-D I to co chwilę, bo tak już jej się zdarzyło kilka razy ale później zaprzestała ćwiczeń.

Umie też:
- dawac buziaka gdy poproszę:tak:
- wie ze pilot służy do zmieniania programów i jak go dorwie to staje przed tv i kombinuje:-D
- robić wszystkim "aja, aja"
- czesać siebie i nas szczotką
- robić "halo, halo" jak dorwie telefon - przykłada do ucha i gęgoli po swojemu.

No, to chyba tyle z nowości:-)

Nadal ćwiczy chodzenie. Cieszy mnie to bo kilka kroków robi od dawna i już się bałam że na tym zaprzestanie :rofl2:

Gratulacje

Dwa filmy nóżkowe, Asia tak potrafi na stojaka całe mieszkanie przejść :)
Sorki za jakość :( Drugi jest jaśniejszy ale za to monitor musicie na bok przewrócić :D

[video=youtube;d2lfQ-FIBYs]http://www.youtube.com/watch?v=d2lfQ-FIBYs[/video]
[video=youtube;CWLNipcUpqI]http://www.youtube.com/watch?v=CWLNipcUpqI[/video]

Dziunka super

A ja wczoraj dostałam prawdziwego, najprawdziwszego całuska! dokladnie takiego jak powinien być - wciagnięte usteczka i cmok dokladnie w policzek hehe i to kilka razy :D

Dziunka to teraz juz z górki :-) za niedługo bedzie biegac jak Oli od klaudzi. ps. moj chodzi tak samo....z tym ze z niego dzikusek, czesto chce za szybko i wtedy zalicza glebe :cool: tzn chodziło mi o tempo chodzenia i ta niepewnosc jeszcze, bo nozki stawia normalnie :) nie zauwazylam zeby Asia miała jakis b. szeroki rozstaw

Ostatnia edycja:
Wyjatkowa ponoc troszke jest inaczej u chlopcow i dziewczynek - tak mi lekarka powiedziala. No i Asia niziutka - 72 cm. Poza tym pampers swoje robi. Mam się nie przejmować , podobno się wyprostują. A i krzywica wykluczona więc jest ok.

reklama
Do góry