reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Weri moja MAriczka ogląda książeczki tylko sama - ale nigdy w tradycyjny sposób. Jak ja chcę jej poczytać to mi zaraz zabiera. A w jaki sposób myślisz że jest do tyłu?? Przecież nie musi się rozwijać tak samo jak inne dzieci

reklama
czemu tak mysle? nie wiem nie chce porownywac wiem ze kazde dziecko ma swoj rytm ale wiecie jak to jest chcialabym sie tez czyms pochwalic a ona jeszcze nie siedzi i nie raczkuje nie mowi nic kocham ja i jestem z niej dumna mimo to :)

czemu tak mysle? nie wiem nie chce porownywac wiem ze kazde dziecko ma swoj rytm ale wiecie jak to jest chcialabym sie tez czyms pochwalic a ona jeszcze nie siedzi i nie raczkuje nie mowi nic kocham ja i jestem z niej dumna mimo to :)
Zawsze jest się czym pochwalić :) a na wszystko przyjdzie czas. Na pewno dla Ciebie jest mistrzem świata i pisz o każdym osiągnięciu swojego maleństwa!!

Weri, Kuba też jeszcze nie siada samodzielnie, o raczkowaniu mowy nie ma, gada po swojemu i nie ma to wiele wspolnego z słowami. Ale dla mnie ogromnym osiągnięciem jest pełzanie w przód :-D! Nie wiem czy pomogły ćwiczenia na piłce czy po prostu przyszedl czas, nieważne! Ważne że pełza!!!

Mamulica, ile wązy Twój synek obecie ? Tak pytam , bo duży z niego chłopak był jak mi się przypomina :)

Weri, nawet nie zauważysz jak zacznie pięknie siedzieć z dnia na dzień i wszystko jest ok ;-) taka jej natura :)

reklama
Milenka po miesiacu stania na czworakach i bujania się wreszcie ruszyła do przodu :) Jupiiii :D
Od jakiegos 1,5 tyg siada sama z czworakow i z siadu przechodzi na czworaczki.
Z innych rzeczy to gada tata, baba, dziadzia giagia, ammmmmmmm- jak glodna bardzo ... mama niestety nie wychodzi.
Umie zrobic papa i brawooo - jak chce ;) pokazuje gdzie oko, nos, wie gdzie i jak zgasic swiatlo
jak jej sie nudzi albo che zeby ja wziąć na rece to sapie jak smok i jęczy.
Ładnie je z lyzeczki, czasem nawet sama da rade, ale lepiej raczkami idzie.
Ulubiona zabawka: klawiatura, myszka, klucze od domu.
Wiecej nie pamietam hehe... ach ta moja Mileniuszka kochana :)

Do góry