reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

gratulujemy postępów :-)
u nas:
samodzielne stanie plus puszczanie się i chęć robienia pierwszych kroczków
dzisiaj Mała powiedziała tata, hmmmm mama jeszcze nie usłyszałam ;-) chociaż raz wydaje mi się, ze jej się wymknęło
Eli pokazuje papa i zdarza się, ze powie przy tym papa, tzn powtarza za nami
zaczyna udawać samochodzik - brummmmmmm, ślini się przy tym nieziemsko ;-)
no i w końcu samodzielnie pochłania banana

reklama
gratulujemy postępów :-)
u nas:
samodzielne stanie plus puszczanie się i chęć robienia pierwszych kroczków
dzisiaj Mała powiedziała tata, hmmmm mama jeszcze nie usłyszałam ;-) chociaż raz wydaje mi się, ze jej się wymknęło
Eli pokazuje papa i zdarza się, ze powie przy tym papa, tzn powtarza za nami
zaczyna udawać samochodzik - brummmmmmm, ślini się przy tym nieziemsko ;-)
no i w końcu samodzielnie pochłania banana

Bravo bravo bravo :)

Dziewczyny ida leb w leb, twoja nadal "warczy"? Moja mowi wyraznie NIEE i do tego kreci glowa :)

Pass, Eli również stanowczo mówi nie i ogólnie na wszystko co jej się nie podoba kręci głową hehehehheeheh a i jeszcze w atakach złości kładzie się na brzuch i buzią przyciska do podłogi ręce i nogi rozwalone na 4 strony świata, masakra, ma charakterek ;-)

Pass, Eli również stanowczo mówi nie i ogólnie na wszystko co jej się nie podoba kręci głową hehehehheeheh a i jeszcze w atakach złości kładzie się na brzuch i buzią przyciska do podłogi ręce i nogi rozwalone na 4 strony świata, masakra, ma charakterek ;-)
To bedzie cudownie jak sie spotkamy :) moja natychmiast rzuca sie na plecy i wyje :)))))))))))))))) To bedzie uroczy widok :))))))))))

Tak oto przebiegało dzisiejsze Mariczkowe picie soczku ze słomką :)
010820101090.jpg010820101086.jpg010820101096.jpg010820101097.jpg
010820101091.jpg010820101099.jpg

Załączniki

• 010820101082.jpg
    010820101082.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 24
Lagajka słodka ta Twoja Mariczka, też pragnę, aby Olinek miał zdrową siostrzyczkę ;D

A u nas tydzień postępów, od 26 lipca ok godziny 11 raczkujemy ;D chodzimy jak torpeda za kotkami najbardziej ;P
Olinek nauczył się robić buzią jak jedzie konik, przy czym nauczył się używać jęzorka i najpierw było "łałała" a teraz jest "dadada", podejrzewam, ze zaraz będzie tata bo taki układ języka i ust na to wskazuje a jest daleki od mamamama, dla mnie może być i "tata" ;P
Olinek od wczoraj daje buzi, jaaaakieeee to słodkie, otwiera buzię i z językiem się nadstawia, oczywiście mama mówi, że języczek nie potrzebny ale jak mnie pocałuje to mi chce tam świdrować po buzi, a jak już znudzi się dawanie buzi na prośbę Olunio daj buzi nadstawia czółko albo polisia ;D

Całe szczęście ;D ten Nasz Olinek!

Ostatnia edycja:
lagajka a mi sie nie chce wyswietlic :/

Ula gratulacje całuśnego syna!!!!!!11
u nas postep- maly tuli sie do misia. Jest to cos pomiedzy tuleniem , całowaniem, gryzieniem:tak:

Brawo dla Jasia :) miło się słucha, nie?? Hehehe, gratuluję!
Martolinka tulenie się do misia to właśnie to na co czekam!!
Uleńka super :) brawo, brawo, brawo

Marika opanowała trzecie słowo - dzidzi :) na każde dziecko, nawet kilkuletnie tak mówi na spacerku!

reklama
ale te wasze bobasy sprytne moja niunia chyba jest troche do tylu :( nie wiem czemu caly czas sie bawimy razem za to uwielbia ksiazeczki moze ogladac godzinami

Do góry