reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych dzieci :)))

gratulujemy postępów :-)
u nas:
samodzielne stanie plus puszczanie się i chęć robienia pierwszych kroczków
dzisiaj Mała powiedziała tata, hmmmm mama jeszcze nie usłyszałam ;-) chociaż raz wydaje mi się, ze jej się wymknęło
Eli pokazuje papa i zdarza się, ze powie przy tym papa, tzn powtarza za nami
zaczyna udawać samochodzik - brummmmmmm, ślini się przy tym nieziemsko ;-)
no i w końcu samodzielnie pochłania banana

reklama
gratulujemy postępów :-)
u nas:
samodzielne stanie plus puszczanie się i chęć robienia pierwszych kroczków
dzisiaj Mała powiedziała tata, hmmmm mama jeszcze nie usłyszałam ;-) chociaż raz wydaje mi się, ze jej się wymknęło
Eli pokazuje papa i zdarza się, ze powie przy tym papa, tzn powtarza za nami
zaczyna udawać samochodzik - brummmmmmm, ślini się przy tym nieziemsko ;-)
no i w końcu samodzielnie pochłania banana

Bravo bravo bravo :)

Dziewczyny ida leb w leb, twoja nadal "warczy"? Moja mowi wyraznie NIEE i do tego kreci glowa :)

Pass, Eli również stanowczo mówi nie i ogólnie na wszystko co jej się nie podoba kręci głową hehehehheeheh a i jeszcze w atakach złości kładzie się na brzuch i buzią przyciska do podłogi ręce i nogi rozwalone na 4 strony świata, masakra, ma charakterek ;-)

Pass, Eli również stanowczo mówi nie i ogólnie na wszystko co jej się nie podoba kręci głową hehehehheeheh a i jeszcze w atakach złości kładzie się na brzuch i buzią przyciska do podłogi ręce i nogi rozwalone na 4 strony świata, masakra, ma charakterek ;-)
To bedzie cudownie jak sie spotkamy :) moja natychmiast rzuca sie na plecy i wyje :)))))))))))))))) To bedzie uroczy widok :))))))))))

Tak oto przebiegało dzisiejsze Mariczkowe picie soczku ze słomką :)
010820101090.jpg010820101086.jpg010820101096.jpg010820101097.jpg
010820101091.jpg010820101099.jpg

Załączniki

• 010820101082.jpg
    010820101082.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 19
Lagajka słodka ta Twoja Mariczka, też pragnę, aby Olinek miał zdrową siostrzyczkę ;D

A u nas tydzień postępów, od 26 lipca ok godziny 11 raczkujemy ;D chodzimy jak torpeda za kotkami najbardziej ;P
Olinek nauczył się robić buzią jak jedzie konik, przy czym nauczył się używać jęzorka i najpierw było "łałała" a teraz jest "dadada", podejrzewam, ze zaraz będzie tata bo taki układ języka i ust na to wskazuje a jest daleki od mamamama, dla mnie może być i "tata" ;P
Olinek od wczoraj daje buzi, jaaaakieeee to słodkie, otwiera buzię i z językiem się nadstawia, oczywiście mama mówi, że języczek nie potrzebny ale jak mnie pocałuje to mi chce tam świdrować po buzi, a jak już znudzi się dawanie buzi na prośbę Olunio daj buzi nadstawia czółko albo polisia ;D

Całe szczęście ;D ten Nasz Olinek!

Ostatnia edycja:
lagajka a mi sie nie chce wyswietlic :/

Ula gratulacje całuśnego syna!!!!!!11
u nas postep- maly tuli sie do misia. Jest to cos pomiedzy tuleniem , całowaniem, gryzieniem:tak:

Brawo dla Jasia :) miło się słucha, nie?? Hehehe, gratuluję!
Martolinka tulenie się do misia to właśnie to na co czekam!!
Uleńka super :) brawo, brawo, brawo

Marika opanowała trzecie słowo - dzidzi :) na każde dziecko, nawet kilkuletnie tak mówi na spacerku!

reklama
ale te wasze bobasy sprytne moja niunia chyba jest troche do tylu :( nie wiem czemu caly czas sie bawimy razem za to uwielbia ksiazeczki moze ogladac godzinami

Do góry