reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Super! Bo te nasze dzieci to małe papugi :D

Tak dla śmiechu opowiem Wam co robi mój prawie półtoraroczny brat. A więc mama mu kupiła w biedronce taki oto sprzęcior Zobacz załącznik 272015 To co ta dziewczynka ma w ręku.

Mama zaczęła mu śpiewać machając tą zabawką (nie pamiętam nazwy:zawstydzona/y:) a młody zabrał jej to, wziął opakowanie po herbacie Hippa i zaczął tam to wkładać i wyciągać, po którymś razie wyciągnął, oblizał, dał do oblizania wszystkim dookoła. Przez dwa dni zachodzili w głowę co on robi, a okazało się że jego babcia ciasto mieszała taką kulą kilka dni wcześniej i on to zapamiętał!:-D

reklama
Mnie kusiły dzwoneczki ale już miałam wizję jak się odrywają i młoda je połyka :D kupiliśmy flet zamiast połamanej trąbki, no i tą grzechotkę co Miłek używa jako kulę do ciasta, ale grzechotką brak zainteresowania :D

u Pawełka dziś 2 mega postepy :D
- pierdzi buzia :D
- zaciska dolna warge zebami i tak potrafi z pol h siedziec <nie wiem czy postep ale kontrolowany :D wiec kolejna umiejetnosc >
U nas z dolną wargą podobnie, mysle, że to coś wspólnego z zębami, które u nas dopiero co wyrosły. Nie wie co z nimi zrobic i jakby chciała je zagryźć wargą lub wypluc. :)

a czy wasze przy np raczkowaniu murza oczy ?? Pawełek tak ma od wczoraj nie wiem cyz to normalne czy mu cos zaczyna sie

Moja mruży jak myśli ze sie w cos uderzy ;-)

A ja jestem dzis mega szczesliwa, w koncu doczekałam sie upragnionego slowa mama. Mała od rana pieknie wola mama mama mama :-):-):-):-)

reklama
Ilona gratuluję!

Kasia moja mruży jak jest hałas, jak coś ma zamiar rzucić i wie że też hałas będzie i jak wie że może się z czymś zderzyć tak jak u Ilony.

Do góry