reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

moja tez gryzie slomke i lamie. Pije z butli i z kapka ale sama nie do konc aumie przechylac na siedzaco, pewnie boi sie odchylic glowke zeby nie fiknąć. Nie mamy krzesla do karmienia, a sama pije np w wozku w pozycji polleżacej.

reklama
Patryk juz od dawna pije sam trzymjąc z niekapka(bez uchwytów). :-)

No i nareszcie Patryk zaczął raczkować. Wszędzie go peło ;-)

lagajka a to kapek ?? mam jakis z bolka i lolka ale on przeciez oblany bedzie cały jak przechyli :/ a ze słomka próbowalam zwykla to Paweł zamiast ciagnac to gryzie ;P
Kapek :) jasne że będzie oblany, ale w końcu się nauczy... Coś za coś Kasiu. Hehehe, ja daję Marisi oczywiście wodę z cytrynką. Pije też ze zwykłego bidonika, ale ciężej jej idzie, bo jest chyba za duży (0,5) i bez uchwytów

Dawno nie zagladalam na forum ale dzisiaj cos mnie tu przywiodlo chcialam porownac jak rozwija sie moja olivia na tle innych dzieciaczkow :) Pieknie je sobie ciasteczka i chrupeczki i sama pije z kubaczka kazdegorodzaju siedzac sie jeszcze przewraca nie raczkuje ale sie podciaga po ziemi za to jest wygadana i bardzo towarzyska macha papa i robi akuku :) jak sie ja trzyma za raczki to stoi ladnie

reklama
Do góry