reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych dzieci :)))

moja tez gryzie slomke i lamie. Pije z butli i z kapka ale sama nie do konc aumie przechylac na siedzaco, pewnie boi sie odchylic glowke zeby nie fiknąć. Nie mamy krzesla do karmienia, a sama pije np w wozku w pozycji polleżacej.

reklama
Patryk juz od dawna pije sam trzymjąc z niekapka(bez uchwytów). :-)

No i nareszcie Patryk zaczął raczkować. Wszędzie go peło ;-)

lagajka a to kapek ?? mam jakis z bolka i lolka ale on przeciez oblany bedzie cały jak przechyli :/ a ze słomka próbowalam zwykla to Paweł zamiast ciagnac to gryzie ;P
Kapek :) jasne że będzie oblany, ale w końcu się nauczy... Coś za coś Kasiu. Hehehe, ja daję Marisi oczywiście wodę z cytrynką. Pije też ze zwykłego bidonika, ale ciężej jej idzie, bo jest chyba za duży (0,5) i bez uchwytów

Dawno nie zagladalam na forum ale dzisiaj cos mnie tu przywiodlo chcialam porownac jak rozwija sie moja olivia na tle innych dzieciaczkow :) Pieknie je sobie ciasteczka i chrupeczki i sama pije z kubaczka kazdegorodzaju siedzac sie jeszcze przewraca nie raczkuje ale sie podciaga po ziemi za to jest wygadana i bardzo towarzyska macha papa i robi akuku :) jak sie ja trzyma za raczki to stoi ladnie

reklama
Do góry