reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród SN czy CC?

Jesteś nie zdecydowana czy udać się do szkoły rodzenia? Facet marudzi, że to będzie nudne? mam coś idealnie dla was!
Zapraszam na kolejne nagranie Szkoły Rodzenia dla TV!

poszukuję dziewczyn w ciąży, które wraz ze swymi partnerami zechcą uczestniczyć w nagraniu tv. Spotkanie prowadzi wykwalifikowana położna ze Szkoły Rodzenia My Baby.

Termin: 11.11 (czwartek), godzina 15:00 i 16:00
Poznań
Wejście- oczywiście FREE

zainteresowane dziewczyny proszę o kontakt pod 518 903 594 lub info@szkola-mybaby.pl od 10.11

przewidujemy małe upominki rzeczowe ;-)

reklama
Ja się w końcu zdecydowałam i się zapisałam. Miałam dużo szczęścia, bo ostatnie miejsce złapałam. Zajęcia zaczynam 4 stycznia (trwają miesiąc, dwa razy w tygodniu). Szkoła nazywa się Zosieńka przy szpitalu na Żelaznej. Ciekawe, czy nie będzie mi za ciężko, bo brzuchol pewnie będzie wielki...;) Ale i tak się cieszę, że się udało:)

kurcze ja niby chcialam chodzic.. ale kurcze chcac chodzic do Warszawy, wyniesie mnie to 500 zł, znieczulenie 600.. porazka.
a nie wiem czy w mojej okolicy (Poza Warszawa) jest organizowana szkola rodzenia.
W czwartek mam wizyte u gina, to sie zapytam. Chociaz on tez z Warszawy... :eek:

A ja własnie dzwoniłam do połoznej, która ostatnio mnie mierzyła i ciśnienie sprawdzała. I ide na pierwsze zajęcia szkoły rodzenia 24listopada na 15:15:-D Już nie moge sie doczekac:tak::-)
U mnie to wydatek 100zł. Calośc to osiem spotkań plus cwiczenia do końca ciąży:)
Aha! No i będziemy zwiedzac oddział itp:) No i na koniec kazda z nas dostanie swistek, że ukonczyła, bla bla bla:) hihi:)

ja mam szkołe od 12 grudnia- i wypada 6 spotkań(co sobota) po 3 godziny i też już nie mogę się doczekać, zawsze to inaczej czas będzie leciał i w ogóle:-)

ja mam szkołe od 12 grudnia- i wypada 6 spotkań(co sobota) po 3 godziny i też już nie mogę się doczekać, zawsze to inaczej czas będzie leciał i w ogóle:-)
Pewnie:) Zawsze czas umili taka szkoła no i mozna sie dowiedziec czegos praktycznego:) U mnie to będzie 8 spotkań:) Także szkołe rodzenia zakończe w 8 miesiącu:) A dalej będe chodzic na cwiczenia:) Aż do porodu:)

Poród na pewno budzi wiele emocji. Ja boję się bardzo bólu przy porodzie sn oraz obawiam się o moje oczy (mój okulista skłania się do cc). Cc to znowu obawa bo jednak jest to poważna operacja. Na pewno jeśli będę miała zaświadczenie od 2 okulistów z przeciwskazaniem do porodu sn to nie będę się upierać. Choć z tego co słyszałam to wcale z tym respektowaniem zaświadczeń nie jest tak prosto:-(

reklama
Może jak ma się zaświadczenie od okulisty ze szpitala w którym się rodzi to jest ono" ważne" Myślę o Inflanckiej i tam można wcześniej umawiać się wcześniej na konsultację okulistyczną.

Do góry