To tak jak ja 27.06 a Ty ?Planowo koniec czerwca. Wiem, że to jeszcze sporo czasu, ale na razie nic nie wskazuje, żeby do czerwca wszystko się uspokoiło.
Masz już wybraną placówkę gdzie będziesz rodzić ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak jak ja 27.06 a Ty ?Planowo koniec czerwca. Wiem, że to jeszcze sporo czasu, ale na razie nic nie wskazuje, żeby do czerwca wszystko się uspokoiło.
Super! Gratulację a teraz nie chciałaś znieczulenia czy już było za późno ?Poród 28.03 mój 3. Pierwszy cc, drugi i trzeci SN z tym samym lekarzem. Oba porody SN indukowane w terminie. Skutecznie, sprawnie, bez komplikacji. Zdałam się na doświadczenie mojego lekarza. Drugi poród rodzinny. Teraz też chciałam z mężem. Chciałam..
Przeżywałam w domu. W szpitalu zmieniło się moje nastawienie na bojowe urodzić i do domu. Nawet nie odczułam o dziwo braku męża, braku odwiedzin. 2 doby spędziłam w szpitalu. Kobiety, które urodziły bez mężów, sporo pierworodek mówiły, że ich mężowie by nie wytrzymali i w sumie dobrze, że ich nie było. Jeszcze tylko dodam, że mąż był obecny przy najlżejszym moim porodzie, gdzie rodziłam na znieczuleniu więc było spokojnie, inny poziom emocji. Byliśmy oboje bardziej "wyluzowani". Teraz poród bez znieczulenia... Ale cieszę się, że i tego mogłam doświadczyć. Dziewczyny naprawdę dacie radę życzę szybkich porodów bez komplikacji i zdrowych dzieciaczkow
30.06 choć wstępnie miał być lipiec więc jestem na grupie z lipcowymi mamusiamiTo tak jak ja 27.06 a Ty ?
Masz już wybraną placówkę gdzie będziesz rodzić ?
Od klatki? To bardzo wysoko poszlo Ci znieczulenie..ja mialam 3 cc i to wcale nie jest takoe fajne...znam smak boli..bo mialam 13 h przy drugim porodzie zanim cc zrobili...ale jednak milo widziec jak.mamy po sn maja dzieci odrazu przy sobie....ja osobiscie dlugo po cc dochodze do siebie...o jest to dla.mnie bardzo bolesneByłam świadoma podczas cc znieczulona tylko od klatki w dół.
Na poziomie klatki (trochę pod cyckami miałam ciut czucia. Czułam że wszystkie narzędzia kładli mi na brzuch po użyciu xD chociaż ich nie widziałam przez parawanik.Od klatki? To bardzo wysoko poszlo Ci znieczulenie..ja mialam 3 cc i to wcale nie jest takoe fajne...znam smak boli..bo mialam 13 h przy drugim porodzie zanim cc zrobili...ale jednak milo widziec jak.mamy po sn maja dzieci odrazu przy sobie....ja osobiscie dlugo po cc dochodze do siebie...o jest to dla.mnie bardzo bolesne
9 dni, dopiero w dniu wypisu do tego czasu chodziłam do niego go karmić do "sali z dzieciaczkami".Normalnie bym go dostała wcześniej ale był wcześniakiem i miał trochę problemów na początku i żółtaczkę.Ile minęło od skończenia operacji do momentu kiedy dostałyście maluszki ?
Ja bylam przytomna, znieczulona od piersi w dol, mala wyciagneli i dali mi od razu. W trakcie szycia byla ze mna, zabrali ja na 3min na badania i tyle. W nocy tez byla ze mna.Ile minęło od skończenia operacji do momentu kiedy dostałyście maluszki ?