reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poród SN czy CC?

reklama
no ... mieli wlasnie obnizyc do 300 ale weszlam na str szpitala i tam jest cennik i wlasnie pisze 600 zl... kurde powinno byc za darmo w kazdym szpitalu... chociaz troche by pomogli kobiecie rodzącej

Ja od poniedziałku chodzę do szkoły rodzenia :-)
Jestem w 31 tyg a dziewczyny które chodza rodza za 3,4 tyg dla mnie byłoby za ciężko no a one jakoś sobie radzą:tak:
To dobra sprawa pod wzgledem nauki oddychania ponieważ nie naucze sie tego z książek a podczas porodu to człowiek nie jest wstanie uczyć sie-więc lepiej trafic na porodówke i wiedziec cos na ten temat.
Uważam ze taka szkoła to dobra sprawa tylko jedno co mnie wkurza to to ze zniechecaja do zzo i wymyslaja takie przerazające historie a te dziewczyny słuchają:wściekła/y: Ogólnie jestem ZA i polecam:tak:

Witam.

Jak bede miec mozliwosc (czyli jesli nie bedzie wskazan do cesarki) to bardzo ale to BARDZO chce rodzic silami natury ;-)

reklama
Do góry