anne
Fanka BB :)
napisała Anusia8309 :ale dam rade juz nie duzo zostalo
Jak ja Ci zazdroszczę patrzę na Twój suwaczek i widzę,że jeszcze tylko troszeczkę.Pewnie,że dasz radę:-) od psychicznego nastawienia też duuuużo zależy,nasze pozytywne myśli mają wielki wpływ na wszystko-optymizm to teraz nasz najlepszy przyjaciel,dlatego warto powtarzać sobie każdego dnia twoje słowa:DAM RADĘ
Jak ja Ci zazdroszczę patrzę na Twój suwaczek i widzę,że jeszcze tylko troszeczkę.Pewnie,że dasz radę:-) od psychicznego nastawienia też duuuużo zależy,nasze pozytywne myśli mają wielki wpływ na wszystko-optymizm to teraz nasz najlepszy przyjaciel,dlatego warto powtarzać sobie każdego dnia twoje słowa:DAM RADĘ
to naturalne,że się boisz,ale posłuchaj doświadczonej mamy urodziłam trójkę dzieci i powiem Ci,że nie taki diabeł straszny... nie powiem Ci,że nie boli,ale powiem Ci,że ten ból to wymyśliła sama natura,ból-czyli skurcz,który pomaga Twojemu maleństwu przyjść na świat.Wiem jak to boli,ale nie boję się bólu,jedynie boję się o dziecko,żeby było wszystko dobrze tak,jak podczas poprzednich porodów.A uczucie,jakie się ma tuż po urodzeniu dziecka jest niepowtarzalne,piękne.ja sie boje bolu..
tylko.