reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomysły na prezenty.....

My też mamy rowerek :tak::tak:
Marcelek dostał go "w spadku" od córki mojej koleżanki, na szczęście rowerek ma fajniutkie kolorki więc nadaje się dla chłopczyka ;-):tak:

2d8qgig.jpg

ankzoc, klocki są super!! tutaj też takie widziałam, ale nie są tak kolorowe jak te z allegro.. Kupiłaś je dla Mai? Co możesz o nich powiedzieć?
Myślę czy by ich nie kupić jak będziemy z wizytą w Polsce... ;-)

Szczeniaczka uczniaczka z czystym sumieniem mogę polecić :tak::tak:
To jest jedyna zabawka (mam na myśli zabawkę typu "pluszak") do której synek podchodzi z zainteresowaniem i lubi się nią bawić. A przyznam że miałam wielkie obawy co do tej zabawki :confused2: bo on nie lubi/lubił bawić się pluszakami...

Garnuszek... kurczę nie wiem co mam myśleć...
Niby fajnie wygląda, wszystkie dzieci go mają, no ale... Nie mamy garnuszka, więc nie będę się wypowiadać :sorry:

Samochodzik Marcelek też ma, ale takie malutkie.. Bawi się nim wtedy jak ja siedzę z nim na podłodze i się z nim bawię :baffled: sam jakoś się do niego nie garnie..Może dlatego że za małe to autko?:sorry::szok::-D

Roxy, ten jeździk jest naprawdę ciekawy :tak::tak::tak:

Nina, mam nadzieję że fontanna się sprawdzi :tak:Marcel miał okazję się nią bawić jak byliśmy z wizytą, lubił się patrzeć na te piłeczki co wyskakują.. Jednakże ja nie zdecydowałam się na zakup tej zabawki...
Mam do niej takie samo podejście jak do garnuszka z Fisher Price, niby fajna, ale... Nie wiem, może jakbym miała te zabawki w domku np na przetestowanie na 1 dzień to bym mogła się jakoś konkretnie określić :tak:

Jola, ten pociąg też jest fajny, te kolorki są boskie :tak:

Ja za to mogę polecić taką oto zabawkę:tak: dinozaur z Fisher Price. Marcel uwielbia wrzucać do niej piłeczki, są 4 dziurki gdzie wrzuca się piłeczkę, każda dziurka ma inny otwór wylotowy, no i gra muzyczka i świecą światełka jak wrzuci się piłeczkę..

30j7b4n.jpg

reklama
barmanka79- hahaha mam taki sam rowerek tylko różowo-fioletowy. O klockach napisałam niżej bo dziewczyny też się tematem klocków interesowały, nie kupiłam jeszcze Mai, ale mam zamiar teraz zamówić! Są też mniejsze zestawy 50 elementów!

Jeśli chodzi o drewniane klocki z tym sorterem mogę je polecić! Kupilismy je dla siostrzeńca mojego m, zarówno mały 1,5 roku jaki i Maja i jej kuzyn Kubuś,uwielbiają się bawic tymi klockami. Wkładają je sobie do pudełka, wyciagają, usawiają jeden na drugi i oczywiście gryzą, klocki są wykonane bardzo solidnie, są przyjemne w dotyku, także nie ma żadnych obawach o jakiś uszczerbki czy drzazgi! Część klockków jest kolorowa w rózne wzorki a inne w kolorze naturalnego drewna! Myślę, że to super zabawka i staczy na pewno na długo!

ja jakoś nie mam zbytniego pomysłu na prezenty na razie jestem na etapie poszukiwań i tak:

od dziadków Maja ma dostać rowerek:
ROWEREK ROWER SMART TRIKE CLASSIC od 10+m 24+m (995817878) - Aukcje internetowe Allegro

chcemy też jej kupic zestaw duzych klocków drewnianych są bajecznie kolorowe i mają sorter w pokrywce wiaderka takie kupilismy dla siostrzenca męża Maja jak jest u nich to lubi się nimi bawić
KLOCKI DREWNIANE EICHHORN 100 EL. WIADERKO +SORTER (997912995) - Aukcje internetowe Allegro

mam jeszcze na oku tego szczeniaczka uczniaczka
FISHER PRICE Szczeniaczek Uczniaczek + PIRAMIDKA (998768619) - Aukcje internetowe Allegro
garnuszek na klocuszek
GARNUSZEK NA KLOCUSZEK FISHER PRICE od SS (978550273) - Aukcje internetowe Allegro

polecam też krzesełko uczydełko, moja Maja uwielbia się na nim bawić
SALON FISHER PRICE Krzesełko Uczydełko K0433 WAW (1003786065) - Aukcje internetowe Allegro

a dla chłopców rewelka nawet moja Maja uwielbia się bawić jak jest u kuzyna
Wader GIGANT TRUCK WYWROTKA z PRZYCZEPKĄ PROMOCJA (982704893) - Aukcje internetowe Allegro
Skorzystałam z twoich propozycji ankozc i kupiłam szczeniaczka uczniaczka dla Julci na roczek. Zastanawiałam się też nad krzesełkiem uczydełkiem ale jednak szczeniaczek. Mam nadzieje że będę zadowolona z tego zakupu. A u ciebie jak sie sprawuje ta zabawka??

My mamy krzesełko uczydełko i to chyba jedyna zabawka przy której Tomek spędza dłuższą chwilę.SZCZERZE POLECAM.
Klocki to też dobry pomysł. Starszak dostał swoje jak mia pół roku i bawi się nimi do tej pory. My mamy zwykłe plastikowe.
Ogromne zabawki Wadera też są u nas w użyciu i też super się sprawdzają.
Zainteresowanie wzbudza też takie coś
IKEA * KOLEJKA EDUKACYJNA * ZABAWKA MULA * PREZENT (1016330246) - Aukcje internetowe Allegro
NOWY EDUKACYJNY ŻÓŁW TUPTUŚ FISHER PRICE (1020607465) - Aukcje internetowe Allegro

Powiem Wam ,ze mój Tomek woli bawić się zabawkami brata.Jakoś te niemowlęce go nie interesują i przestaliśmy je kupować.

szczeniaczek uczniaczek sprawdza się wspaniale Julcia mogła by cały dzień spędzać z nim i słuchać tych fajnych piosenek polecam.

Witam.
Dopiero zauwazyłam , ze jest taki watek, bo musze sie przyznac, ze nie mam wogóle pomysłów na prezenty dla tesciów i rodzicow.
Filipek dostanie Teletubbies Drewniany Stolik i 2 Krzesełka (1314305006) - Aukcje internetowe Allegro ,przyszło juz jakies 3 tyg temu.Apare dni temu zamowilłam SANKI QUEEN'S REG.RĄCZKA PODNÓZKI ŚPIWOREK Auto (1344900031) - Aukcje internetowe Allegro powinny nadejsc lada dzien.
Mezowi natomiast kupie CB radio , bo co jakis czas wspominal ze chcialby miec wiec chyba bede musiala sie wybrac z moim tata do Media Markt.

reklama
fajny wątek :)
u nas górują autka wszelkiego rodzaaju , Oskar ma ich od groma , najlepiej pasują mu te z tonki ,chucka też lubi , ma też zjeżdzalnie z tej samej firmy . no i krzesełko uczydełko też fajna sprawa. u nas szczeniaczek , miś eduś niezdały egzaminu .oskar nielubi maskotek żadnych. numerem 1 jest jednak mój laptop :) i teletubisie

Załączniki

• 100_3958.jpg
    100_3958.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 181
Do góry