reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomocy boje się że coś nie tak

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nadal mnie to dziwi bo skoro była w dobrym stanie to gdzie tu starta czasu. Ja się przyznam, że nie znam ani peselu Starego i numeru telefonu więc musiałam poszukać i na spokojnie był na to czas. No ale może jestem inna, ale dla mnie to było wręcz najważniejsze podanie tego. Ja jeszcze musiałam podawać dwa adresy i różne inne. No naprawdę nie wiem jak można to olać tzn. rozumiem jak jest nie wiem już słaba sytuacja, ale wyraźnie jest tam napisane, że przy przyjęciu jej stan psychiczny i fizyczny był dobry
Nie mówię że nie ma na to fizycznie czasu, mówię, że ludziom się nie chce i to olewaja.

reklama
Zdaniem lekarza czekamy 3 luty mam następna wizytę . Jest jeden zarodek i jeden pęcherzyk . Drugi nie dał rady . Mam brać leki

Załączniki

• received_1580344608988070.jpeg
    received_1580344608988070.jpeg
    40,8 KB · Wyświetleń: 163
  • USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1643193960766_6892055002417984057.jpeg
    USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1643193960766_6892055002417984057.jpeg
    240,3 KB · Wyświetleń: 174
Ja tego też nigdy nie wypisuje, myślałam, że rodzina zawsze może takie i formacje otrzymać i jest to narzucone z góry.

No jak przecież masz tajemnicę lekarską, możesz nie chcieć by np. Twoja mama wiedziała
Ja np. tak mam nie chcę, żeby moja matka grzebała w moim zdrowiu, ale mój "mąż" musi wiedzieć wszystko i wszystko wie co i jak ma zrobić, bo wtedy staje się w 100% odpowiedzialny za nasze dzieci i nie mogę go zostawić bez wiedzy

CRL 0,47 więc to nie może być tamten bo miał 0,30 wtedy. Być może to ten drugi, który pojawił się później...

reklama
CRL 0,47 więc to nie może być tamten bo miał 0,30 wtedy. Być może to ten drugi, który pojawił się później...

6t1d - a w pierwszym poście autorka miała 5t6d (15 stycznia)

U mnie też czekano długo, ale jednak ja miałam CRP w normie i nie brałam leków na potrzymanie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry