Z
zaz208622
Gość
W przypadku crl większego niż 4 mm powinna być uwidoczniona akcja serca. Jaka jest?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie będę szła poraz kolejny do innego lekarza żeby mi powiedział że mam czekać bo on nie ocenia po innych wynikach tylko po tym co widzi na USG . Mam czekać nie wiem na co kolejny tydzień i się męczyć bo on nie umie zobaczyć serduszka jest czy nie ma . A nie wiem który pęcherzyk się wchłonął . Nie mam opisu tylko zdjZamierzasz iść do b innego lekarza?
Inaczej - to ten sam lekarz który już tydzień i dwa temu widziałal ze ciąża jest obumarła prawdopodobnie ?Nie będę szła poraz kolejny do innego lekarza żeby mi powiedział że mam czekać bo on nie ocenia po innych wynikach tylko po tym co widzi na USG . Mam czekać nie wiem na co kolejny tydzień i się męczyć bo on nie umie zobaczyć serduszka jest czy nie ma . A nie wiem który pęcherzyk się wchłonął . Nie mam opisu tylko zdj
to czekaj i daj nam spokój. Od niemal tygodnia wałkujesz to samo. Jest źle, jest źle, idę do lekarza. Już jest dobrze. Jest źle, idę do lekarza. Czekam. Jest lepiej. Idę jutro do lekarza. Czekam. Jest źle.Nie będę szła poraz kolejny do innego lekarza żeby mi powiedział że mam czekać bo on nie ocenia po innych wynikach tylko po tym co widzi na USG . Mam czekać nie wiem na co kolejny tydzień i się męczyć bo on nie umie zobaczyć serduszka jest czy nie ma . A nie wiem który pęcherzyk się wchłonął . Nie mam opisu tylko zdj
jesteś z Gdańska tak ? Możesz do Elbląga przyjechać? Pójdę z Tobą do mojej Pani ginekolog. Od razu zostaniesz u Nas w szpitalu to Ci gwarantuję. Dostaniesz fachową opiekę + psychologa. Moja ginekolog złoty człowiek, na prawdę.Nie będę szła poraz kolejny do innego lekarza żeby mi powiedział że mam czekać bo on nie ocenia po innych wynikach tylko po tym co widzi na USG . Mam czekać nie wiem na co kolejny tydzień i się męczyć bo on nie umie zobaczyć serduszka jest czy nie ma . A nie wiem który pęcherzyk się wchłonął . Nie mam opisu tylko zdj
Jeśli poszłaś dziś do innego lekarza, to jest bez sensu. Bo w takiej sytuacji on nie chce brać odpowiedzialności.Nie będę szła poraz kolejny do innego lekarza żeby mi powiedział że mam czekać bo on nie ocenia po innych wynikach tylko po tym co widzi na USG . Mam czekać nie wiem na co kolejny tydzień i się męczyć bo on nie umie zobaczyć serduszka jest czy nie ma . A nie wiem który pęcherzyk się wchłonął . Nie mam opisu tylko zdj