reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomocy boje się że coś nie tak

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Przypominam tylko, że Twoja ciąża nie może być na dzień dzisiejszy młodsza niż 8t3d bo zwyczajnie plemniki dłużej nie żyją. A nawet to jest na ciągane i jest duża szansa, że jest jednak starsza. Dziwi mnie Twój spokój i brak lęku, branie dalej leków itd. Obyś tylko nie musiała płacić życiem za tę sytuację.

Ja przez ostatni miesiąc byłam na tej samej IP co 2 dni. Nie widziałam w tym nic złego, moje życie jest dla mnie ważniejsze niż humor położnej czy lekarza

Ja przez ostatni miesiąc byłam na tej samej IP co 2 dni. Nie widziałam w tym nic złego, moje życie jest dla mnie ważniejsze niż humor położnej czy lekarza
Dokładnie, ja jestem po ciąży pozamacicznej i w dodatku pękniętej. Co krew się nie pokazała albo plamka w samochód i na IP. Z życiem nie ma żartów no chyba,że ktoś go nie docenia. Jakby mnie wygonili na SOR drzwiami to oknem bym tam weszła, proste.

Dokładnie, ja jestem po ciąży pozamacicznej i w dodatku pękniętej. Co krew się nie pokazała albo plamka w samochód i na IP. Z życiem nie ma żartów no chyba,że ktoś go nie docenia. Jakby mnie wygonili na SOR drzwiami to oknem bym tam weszła, proste.
ale powiem Ci, że spoko laska jesteś ☺️ ja bym się ucieszyła, gdyby obca osoba chciała mi pomóc w takiej sytuacji. Mile to

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry