reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomocy boje się że coś nie tak

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Załączniki

• Screenshot_2022-01-19-14-16-49-134_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-01-19-14-16-49-134_com.android.chrome.jpg
    241,6 KB · Wyświetleń: 142
reklama
Ja wolę iść do swojego lekarza więc poczekam . Poza tym nie ma różnicy czy teraz czy za tydzień
Wiesz co popatrz kiedy miałaś pozytywną betę, jak dużo czasu minęło i jak niewiele wiesz. Tydzień czy dwa w przypadku takiej ciąży to ogrom czasu, bo nie wiadomo co może się wydarzyć.

No i gdyby nie daj borze szumiący ciąża się zatrzymała już dawno temu (już tydzień temu na usg był rozjazd 2 tygodni to teraz mija 3, a za tydzień będzie 4), to noszenie martwej ciąży tak długo po prostu Ci zagraża.

@EWELISIA 19 spytaj swoją lekarkę smsem czy masz przyjść wczesniej, czy czekać, czy odstawić luteinę. Poczytaj też o prawie do pochówku, do macierzyńskiego, o badaniach genetycznych kosmówki, żebyś była pewna, która opcja jest dla Ciebie odpowiednia.

Robiłam betę mam wynik
Nie wygląda to dobrze 😓 Przy becie powyżej 10k powinno być widoczne serduszko, nie mówiąc już, że ciąża jest zdecydowanie za młoda na obrazie usg. Uważam, że czekanie całego tygodnia na wizytę u swojego lekarza jest mało bezpieczne 😔

@EWELISIA 19 spytaj swoją lekarkę smsem czy masz przyjść wczesniej, czy czekać, czy odstawić luteinę. Poczytaj też o prawie do pochówku, do macierzyńskiego, o badaniach genetycznych kosmówki, żebyś była pewna, która opcja jest dla Ciebie odpowiednia.
Lekarz mówi że mam brać dalej leki i czekać jak na razie do następnej wizyty bo może być po prostu tydzień różnicy w wieku ciąży i mam się nie denerwować

Lekarz mówi że mam brać dalej leki i czekać jak na razie do następnej wizyty bo może być po prostu tydzień różnicy w wieku ciąży i mam się nie denerwować
Tylko, że wzrost bety z 19 na 20 tysięcy w jeden dzień i brak serduszka przy tym nie ma nic wspólnego z młodszą ciążą 😔Na tym etapie już powinno być. Trzymam kciuki by było dobrze mimo wszystko...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry