G
gość _199
Gość
To są dwa pierwsze wyszukiwania na znanym lekarzu.Gdańsk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To są dwa pierwsze wyszukiwania na znanym lekarzu.Gdańsk
Ja wolę iść do swojego lekarza więc poczekam . Poza tym nie ma różnicy czy teraz czy za tydzieńTo są dwa pierwsze wyszukiwania na znanym lekarzu.
Wiesz co popatrz kiedy miałaś pozytywną betę, jak dużo czasu minęło i jak niewiele wiesz. Tydzień czy dwa w przypadku takiej ciąży to ogrom czasu, bo nie wiadomo co może się wydarzyć.Ja wolę iść do swojego lekarza więc poczekam . Poza tym nie ma różnicy czy teraz czy za tydzień
Nie wygląda to dobrze Przy becie powyżej 10k powinno być widoczne serduszko, nie mówiąc już, że ciąża jest zdecydowanie za młoda na obrazie usg. Uważam, że czekanie całego tygodnia na wizytę u swojego lekarza jest mało bezpieczneRobiłam betę mam wynik
Lekarz mówi że mam brać dalej leki i czekać jak na razie do następnej wizyty bo może być po prostu tydzień różnicy w wieku ciąży i mam się nie denerwować@EWELISIA 19 spytaj swoją lekarkę smsem czy masz przyjść wczesniej, czy czekać, czy odstawić luteinę. Poczytaj też o prawie do pochówku, do macierzyńskiego, o badaniach genetycznych kosmówki, żebyś była pewna, która opcja jest dla Ciebie odpowiednia.
Tylko, że wzrost bety z 19 na 20 tysięcy w jeden dzień i brak serduszka przy tym nie ma nic wspólnego z młodszą ciążą Na tym etapie już powinno być. Trzymam kciuki by było dobrze mimo wszystko...Lekarz mówi że mam brać dalej leki i czekać jak na razie do następnej wizyty bo może być po prostu tydzień różnicy w wieku ciąży i mam się nie denerwować
Kiedy miała pierwszą pozytywne betę?Lekarz mówi że mam brać dalej leki i czekać jak na razie do następnej wizyty bo może być po prostu tydzień różnicy w wieku ciąży i mam się nie denerwować