reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomocy boje się że coś nie tak

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej z dziś beta i peogetsteron . Odpowiada to 6 tydzień ciąży . Następna w środę

Załączniki

• Screenshot_20220117-131819.png
    Screenshot_20220117-131819.png
    57,9 KB · Wyświetleń: 207
  • Screenshot_20220117-131810.png
    Screenshot_20220117-131810.png
    46,1 KB · Wyświetleń: 206
reklama
Trzymam kciuki. Jedna beta nic nie mówi. Może faktycznie ciąża młodsza, ale skoro był seks raz w cyklu...🤔
Mi lekarka powiedziała że to też może zależeć od daty zapłodnienia i zagnieżdżenia itp . Na razie czekam do środy i badania zobaczymy czy rośnie

Mi lekarka powiedziała że to też może zależeć od daty zapłodnienia i zagnieżdżenia itp . Na razie czekam do środy i badania zobaczymy czy rośnie

No może tylko że 6tc to by wypadalo, że zaplodnienie musiało by być w okolicach 19.12, a plemniki zwykle żyją ok 2-3 dni, max 7 dni i to już na prawdę musi być fart i super nasienie

Oczywiście życzę Ci wszystkiego dobrego, cuda się zdarzają. Ale matematycznie się to nie spina

Czekam beta jutro i zobaczymy . Mam nadzieję że będzie dobrze trzymajcie kciuki

Załączniki

• Screenshot_20220117-133650.png
    Screenshot_20220117-133650.png
    67,2 KB · Wyświetleń: 193
Pani doktor po jednej becie jest w stanie ocenić czy ciąża się dobrze rozwija?
Ewelina znam Twoją historie i naprawdę powinnaś być pod opieką specjalisty i jakiegoś bardzo dobrego lekarza.
Z taką historia poronień o jakiej piszesz powinnaś być przebadana, a lekarz powinien być starannie dobrany bo już zawsze będziesz miała obciążony wywiad położniczy i nie każdy lekarz nadaje się do trudnych przypadków.
Czekam beta jutro i zobaczymy . Mam nadzieję że będzie dobrze trzymajcie kciuki

Pani doktor po jednej becie jest w stanie ocenić czy ciąża się dobrze rozwija?
Ewelina znam Twoją historie i naprawdę powinnaś być pod opieką specjalisty i jakiegoś bardzo dobrego lekarza.
Z taką historia poronień o jakiej piszesz powinnaś być przebadana, a lekarz powinien być starannie dobrany bo już zawsze będziesz miała obciążony wywiad położniczy i nie każdy lekarz nadaje się do trudnych przypadków.
Dlatego jak na razie czekam na wyniki 2 badania bety . Do lekarza idę za tydzień jak się uda . Jak na razie nie plamie mam objawy ciąży i nic nie boli . Nie wiadomo dokładnie kiedy owulacja bo test wychodziły 6,8,10 grudnia pozytywnie

A kiedy był ostatni stosunek?
Dlatego jak na razie czekam na wyniki 2 badania bety . Do lekarza idę za tydzień jak się uda . Jak na razie nie plamie mam objawy ciąży i nic nie boli . Nie wiadomo dokładnie kiedy owulacja bo test wychodziły 6,8,10 grudnia pozytywnie

reklama
No to do zapłodnienia nie mogło dojść później niż 12 grudnia co i tak jest mało realne no ale jednak.
Trzymam kciuki żeby mimo wszystko było dobrze.
Postaraj się iść do lekarza szybciej niż za tydzień.
Najlepiej do takiego co ma super usg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry