EWELISIA 19
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki. Jedna beta nic nie mówi. Może faktycznie ciąża młodsza, ale skoro był seks raz w cyklu...Hej z dziś beta i peogetsteron . Odpowiada to 6 tydzień ciąży . Następna w środę
Mi lekarka powiedziała że to też może zależeć od daty zapłodnienia i zagnieżdżenia itp . Na razie czekam do środy i badania zobaczymy czy rośnieTrzymam kciuki. Jedna beta nic nie mówi. Może faktycznie ciąża młodsza, ale skoro był seks raz w cyklu...
Mi lekarka powiedziała że to też może zależeć od daty zapłodnienia i zagnieżdżenia itp . Na razie czekam do środy i badania zobaczymy czy rośnie
Czekam beta jutro i zobaczymy . Mam nadzieję że będzie dobrze trzymajcie kciuki
Dlatego jak na razie czekam na wyniki 2 badania bety . Do lekarza idę za tydzień jak się uda . Jak na razie nie plamie mam objawy ciąży i nic nie boli . Nie wiadomo dokładnie kiedy owulacja bo test wychodziły 6,8,10 grudnia pozytywniePani doktor po jednej becie jest w stanie ocenić czy ciąża się dobrze rozwija?
Ewelina znam Twoją historie i naprawdę powinnaś być pod opieką specjalisty i jakiegoś bardzo dobrego lekarza.
Z taką historia poronień o jakiej piszesz powinnaś być przebadana, a lekarz powinien być starannie dobrany bo już zawsze będziesz miała obciążony wywiad położniczy i nie każdy lekarz nadaje się do trudnych przypadków.
Dlatego jak na razie czekam na wyniki 2 badania bety . Do lekarza idę za tydzień jak się uda . Jak na razie nie plamie mam objawy ciąży i nic nie boli . Nie wiadomo dokładnie kiedy owulacja bo test wychodziły 6,8,10 grudnia pozytywnie
5 grudniaA kiedy był ostatni stosunek?