asia.joanna
Fanka BB :)
A powiedz mi współżyłaś później z partnerem poza tym jednym razem z którego miała być ciąża?D
Dokumentacje cała dostał bo dałam mu wszystkie wyniki i opisy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A powiedz mi współżyłaś później z partnerem poza tym jednym razem z którego miała być ciąża?D
To prawdaja bym się ucieszyła, gdyby obca osoba chciała mi pomóc w takiej sytuacji. Mile to
A no fakt. W 9 tc brak serca to całkiem normalna sprawa. Biorąc pod uwagę, że autorka bierze luteinę plus leki na stan zapalny zęba to nawet jak będzie się działo coś z organizmem to leki t9 zagłusząna zdrową ciążę, a na co? Przecież "może jeszcze będzie dobrze"
I co? Opisu do USG nie dał... dziewczyno, zrobisz sobie krzywdę i skończy się ratowaniem życia i szansą żebyś w ogóle była mamą...jeśli seks był 5.12 to nie ma szans na cokolwiekD
To miłe że chcesz pomóc ale nie będę już jeździć do kolejnego lekarza . Nie będę też odkładać leków jak tu chcą niektóre osoby bo wywołaniem poronienia sama mogę sobie zrobić krzywdę . Nie wiem czy będę już pisać pod postem gdyż jestem wykończona psychicznie i nie mam ochoty ciągle czytać o martwej ciąży a żadna z dziewczyn nie jest lekarzem żeby wydawać wyroki . Czekam jeszcze tydzień i zobaczę co będzie . Wiem ze plemniki żyją najwyżej tydzień jednak nie mam siły przejmować się ciągle ciąża . Jeśli się będzie coś złego dziać jadę do szpitala i niech robią co muszą proste . Sam lekarz mi powiedział że jeśli chce skończyć z krwotokiem i komplikacjami to mogę odstawić leki ale to już będzie tylko moja odpowiedzialność@EWELISIA 19 daj znać bo moja Ginekologa już czeka na Ciebie jakby co. Masz zapewnione wszystko.
To miłe że chcesz pomóc ale nie będę już jeździć do kolejnego lekarza . Nie będę też odkładać leków jak tu chcą niektóre osoby bo wywołaniem poronienia sama mogę sobie zrobić krzywdę . Nie wiem czy będę już pisać pod postem gdyż jestem wykończona psychicznie i nie mam ochoty ciągle czytać o martwej ciąży a żadna z dziewczyn nie jest lekarzem żeby wydawać wyroki . Czekam jeszcze tydzień i zobaczę co będzie . Wiem ze plemniki żyją najwyżej tydzień jednak nie mam siły przejmować się ciągle ciąża . Jeśli się będzie coś złego dziać jadę do szpitala i niech robią co muszą proste . Sam lekarz mi powiedział że jeśli chce skończyć z krwotokiem i komplikacjami to mogę odstawić leki ale to już będzie tylko moja odpowiedzialność