reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomocy boje się że coś nie tak

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Skoro robili usg to pewnie serduszko biło? Tylko pytanie jak doszli, że to ząb gnije skoro jej nie bolał. Chciałabym zobaczyć wypis bo na pewno jej dali z izby przyjęć
Lekarz nic nie powiedział że serduszko bije więc obstawiam że niestety ale nie ma na co czekać jak na poronienie . Jeszcze nie zostałam wypisana

reklama
Powiedział że jego zdaniem jest dobrze i mam iść do swojego ginekologa żeby podjął decyzję . Zakażenie 8 mam drugi raz już bo wcześniej miałam problem z 8 po drugiej stronie na dole . Mój lekarz ma zdecydować czy ciąża jest martwa czy nie i zaproponować rozwiązania
Skoro jest dobrze i biło serduszko to po co ma twój lekarz decydować?

Powiedział że jego zdaniem jest dobrze i mam iść do swojego ginekologa żeby podjął decyzję . Zakażenie 8 mam drugi raz już bo wcześniej miałam problem z 8 po drugiej stronie na dole . Mój lekarz ma zdecydować czy ciąża jest martwa czy nie i zaproponować rozwiązania
a robili Ci usg? Powiedzieli na jakim etapie jest ciąża?

a robili Ci usg? Powiedzieli na jakim etapie jest ciąża?
Zdaniem lekarza ciąża wygląda na +/- 7 tydzień jednak nie wspominał nic czy się rozwija . Widziałam podobny obraz co do ostatniego USG tyle że mniejszy pęcherzyk trochę urósł. Nie było też nic o pracy serca

Zdaniem lekarza ciąża wygląda na +/- 7 tydzień jednak nie wspominał nic czy się rozwija . Widziałam podobny obraz co do ostatniego USG tyle że mniejszy pęcherzyk trochę urósł. Nie było też nic o pracy serca
A mówił czy widać zarodek? Czy jak to opisał? Dobrze, że dostałaś leki jeśli to faktycznie od ósemki. I że wizyta jutrzejsza o 11 już niedługo

doczytałam wyzej. Wiele osób przez to przechodziło i wiem to nie jest pocieszenie, bo nie można pocieszać się czyjąś tragedia. Jeszcze duzo życia przed Tobą i zobaczysz, że słońce wyjdzie.
Strsznie mi ciężko z tą sytuacją szczególnie że teraz od początku wszystko szło naprawdę idealnie beta rosła wzorowo nie było boli lub plamnien wcześniej i dbam o siebie bardzo . A tu nagle takie coś

reklama
Strsznie mi ciężko z tą sytuacją szczególnie że teraz od początku wszystko szło naprawdę idealnie beta rosła wzorowo nie było boli lub plamnien wcześniej i dbam o siebie bardzo . A tu nagle takie coś
u mnie też wszystko było super, wyniki lepsze niż przed ciaza I się nie udało, musiałam mieć podane tabletki i przejść przez zabieg.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry