reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomocy boje się że coś nie tak

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Laska ściemnia.
Była w szpitalu ginekologicznym i lekarz robił usg brzucha stwierdził, że ciąża ok i to od ósemki 😂 proszę was...
I czeka nadal na jutrzejszą wizytę.

Wychodzę z założenia, że jeśli ktoś chce pomocy, to trzeba mu ją dać. Skoro odmawia jej, odrzuca ją, mimo ofert pomocy z kilku stron, to najwyraźniej jej nie potrzebuje. Empatia została okazana kilka dni temu. Ktoś, kto chce powołać na świat człowieka powinien być bardziej odpowiedzialny niż biadolenie, że źle się czuje i wmawianie sobie, że ciąża dobrze się rozwija, choć stosunek był tylko jeden i na USG nie widać, żeby było dobrze.
To nie zmienia faktu, że takie komentarze są nie na miejscu. Empatię się ma, albo nie.

Laska ściemnia.
Była w szpitalu ginekologicznym i lekarz robił usg brzucha stwierdził, że ciąża ok i to od ósemki 😂 proszę was...
I czeka nadal na jutrzejszą wizytę.
Powiedział że jego zdaniem jest dobrze i mam iść do swojego ginekologa żeby podjął decyzję . Zakażenie 8 mam drugi raz już bo wcześniej miałam problem z 8 po drugiej stronie na dole . Mój lekarz ma zdecydować czy ciąża jest martwa czy nie i zaproponować rozwiązania

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry