reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomocy boje się że coś nie tak

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Skoro robili usg to pewnie serduszko biło? Tylko pytanie jak doszli, że to ząb gnije skoro jej nie bolał. Chciałabym zobaczyć wypis bo na pewno jej dali z izby przyjęć
Lekarz nic nie powiedział że serduszko bije więc obstawiam że niestety ale nie ma na co czekać jak na poronienie . Jeszcze nie zostałam wypisana

reklama
Powiedział że jego zdaniem jest dobrze i mam iść do swojego ginekologa żeby podjął decyzję . Zakażenie 8 mam drugi raz już bo wcześniej miałam problem z 8 po drugiej stronie na dole . Mój lekarz ma zdecydować czy ciąża jest martwa czy nie i zaproponować rozwiązania
Skoro jest dobrze i biło serduszko to po co ma twój lekarz decydować?

Powiedział że jego zdaniem jest dobrze i mam iść do swojego ginekologa żeby podjął decyzję . Zakażenie 8 mam drugi raz już bo wcześniej miałam problem z 8 po drugiej stronie na dole . Mój lekarz ma zdecydować czy ciąża jest martwa czy nie i zaproponować rozwiązania
a robili Ci usg? Powiedzieli na jakim etapie jest ciąża?

a robili Ci usg? Powiedzieli na jakim etapie jest ciąża?
Zdaniem lekarza ciąża wygląda na +/- 7 tydzień jednak nie wspominał nic czy się rozwija . Widziałam podobny obraz co do ostatniego USG tyle że mniejszy pęcherzyk trochę urósł. Nie było też nic o pracy serca

Zdaniem lekarza ciąża wygląda na +/- 7 tydzień jednak nie wspominał nic czy się rozwija . Widziałam podobny obraz co do ostatniego USG tyle że mniejszy pęcherzyk trochę urósł. Nie było też nic o pracy serca
A mówił czy widać zarodek? Czy jak to opisał? Dobrze, że dostałaś leki jeśli to faktycznie od ósemki. I że wizyta jutrzejsza o 11 już niedługo

doczytałam wyzej. Wiele osób przez to przechodziło i wiem to nie jest pocieszenie, bo nie można pocieszać się czyjąś tragedia. Jeszcze duzo życia przed Tobą i zobaczysz, że słońce wyjdzie.
Strsznie mi ciężko z tą sytuacją szczególnie że teraz od początku wszystko szło naprawdę idealnie beta rosła wzorowo nie było boli lub plamnien wcześniej i dbam o siebie bardzo . A tu nagle takie coś

reklama
Strsznie mi ciężko z tą sytuacją szczególnie że teraz od początku wszystko szło naprawdę idealnie beta rosła wzorowo nie było boli lub plamnien wcześniej i dbam o siebie bardzo . A tu nagle takie coś
u mnie też wszystko było super, wyniki lepsze niż przed ciaza I się nie udało, musiałam mieć podane tabletki i przejść przez zabieg.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry