reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomniejszamy się :)

ja za to mam już wagę sprzed ciąży (52 kg) i wciąż biust większy o 2 rozmiary, więc - musiałam schudnąć gdzieś indziej. A ze to prawdopodobnie tyłek był, to się cieszę :-):-):-)
jeszcze tylko jakieś ćwiczenia na brzuch wypadałoby w końcu zacząć....:eek::-(

reklama
Ja też cholera nie moge sie zebrac do tych ćwiczeń, a zła jestem jak nie wiem, bo tylko ten brzuch mi przeszkadza. Waga póki co 2 kg wieksza niz przed ciaza ale to sie zgubi, gorzej z tym brzuchem. Już nawet zapisałam sobie na pulpicie plik z ćwiczeniam aerobicznej 6 waidera i to by było tyle:no: nie moge zacząc, a wszystko właśnie przez tego co w d... siedzi:baffled:

własnie mysłam że cos mi umkneło ale cofłam sie kilka stron i nic o diecie tesciowej nie było ;-):-) (chyba, że chodzi i gołąbki o feralny farsz :-D
hehe dokładnie farsz:-p:-p
Ja też cholera nie moge sie zebrac do tych ćwiczeń, a zła jestem jak nie wiem, bo tylko ten brzuch mi przeszkadza. Waga póki co 2 kg wieksza niz przed ciaza ale to sie zgubi, gorzej z tym brzuchem. Już nawet zapisałam sobie na pulpicie plik z ćwiczeniam aerobicznej 6 waidera i to by było tyle:no: nie moge zacząc, a wszystko właśnie przez tego co w d... siedzi:baffled:
brzuch to ja mam nadal, ale zakładam, ze jeszcze miesiac aquafitnessu, dwa obiady u tesciowej i bede monter:-)

Ja chyba jako jedyna nie ciesze sie ze spadku wagi...:-(chudzielec ze mnie:-( No ale nie jest najgorzej 53 kg, tylko zeby wiecej nie poleciało.

No ale ten brzuch...masakra....conajmniej 3 miesiac ciazy...:crazy:

reklama
pochwale sie ze waze juz 67 zadne to wielkie osiagniecie gdzyz do prawidlowej wagi z przed pierwszej ciazy zostalo mi conajmniej 10kg ale od 2 lipca schudlam wlasnie 10kg, niejem chleba, ziemniakow, ryzu i makarony skonczylam ze slodyczami i cukrowi powiedzialam nie!:-D
jem duzo bialek, warzyw i owocow, w biodrach mam 15 cm mniej:szok::-)jestem coraz bardziej szczesliwa:tak::-)

Do góry