reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

witam kobitki.

femme, co ty mówisz, jakie za zimno?!:-D ja w weekend najchętniej w domu siedziałam, upały jak diabli, nienawidzę tego:no: dla mnie do 22st da się wytrzymać, to co ponad to juz obłęd! za rozmowę trzymam kciuki! oby się wszystko udało tak jak chcesz tego:tak:

rox, ale ślicznie wyglądałaś w tej sukni.. super!

kreatorka, mi się sukienka podoba i nie miałabym do niej żadnych zastrzeżeń. fajna, góra śliczna, dół klasyczny, bardzo ładna.

fanta, zdrówka dla małego, i powodzenia z kredytem!

reklama
NAJA - ja to lubię tak 28-30 :-p:-p ale u nas ogólnie dość chłodno ostatnio wiatr jest a właśnie widzę z tego co inne dziewczyny z innych województw piszą to wszędzie gorąco tylko u mnie zimno :dry: jakoś 18 stopni i spory wiatr :sorry:

Helloł

Rox cywilny już posiadam :-p białej sukni nie było, była niebieska i wielki ciążowy brzuch :-D wielkiego wesela też nie bo akurat ślub pokrył się z wykańczaniem domu, więc wybór był prosty, dom okazał się ważniejszy.

Świetnie wyglądaliście.

Femme trzymam kciuki!

Fanta za Was też! :tak:

Dzien dobry :)
Witam sie jako mamusia dwulatki, jedynaczki - teraz i byc moze na zawsze :)

U nas tez goraco bylo, z tego co wiem bo bylam w Anglii na weekend. Ale widzialam, ze moi rodzice wyciagneli dzieciowi basen i napelnili woda, wiec musialo byc naprawde cieplo ;)

CHARLENE - to więc jak z tymi tańcami ? :-p jak to wygląda u takiej malutkiej panienki ? :-)

Ps. śliczną masz córeczkę :-) piękne oczka takie czarne ! :-)

Hmm..u nas to prowadzi pani Malgosia Gietler, teatr tanca step. Ale nie wiem czy oni maja strone, ostatnio mieli w przebudowie chyba. To jest taka najmlodsza grupa, od 2,5 roku, Sara jest w sumie najmniejsza bo zaczela chodzic jak miala niecale 2. W sumie zajecia polegaja po pierwsze na nauce pracy zespolowej, czyli pani mowi dzieci powtarzaja, po drugie rytmika, po trzecie proste uklady taneczne a takze cwiczenia w parze z rodzicem np zabawy z pilka albo z powtarzaniem:) Rodzice tez uczestnicza przez czesc zajec jako grupa, ze wszyscy robia te same ruchy, a czesc zajec robia w parach z dziecmi. To takie powiedzmyprzygotowujace zajecia do normalnego tanca, Sara je uwielbia, co kilka dni sobie przypomina ze ona chce isc do pani gosi :) U nas w jednej szkole za to jest balet dla trzylatkow, ale poki co nie wiem jak to wyglada ;)

famme, napewno trochę go będą grali. Szkoda tylko, że nie jest normalnie wyświetlany tylko 3D :-( osobiście wolę normalnie filmy oglądać... Śmiałam się z moim T, że Spilberg chyba ekranizować pomógł, bo większość akcji rozgrywa się po nocach :-D.
naja, dziękować przyda się teraz wszystko. W ogóle dzwonili z kredyt banku i mamy wg nich zdolność 500zł :szok::szok::-D:-D:-D.
kaamaa żeby Ci kciuków nie zbrakło :-D

dzięki dziewczyny za słowa miłe w mym kierunku :-) no rudzielec ze mnie że hej, przy czym tam miałam mega ciemne włosy ;-)
teraz mam dużo jaśniejsze
jak która ma FB to takie ze mnie złośliwe rude stworzenie Zaloguj się | Facebook

fanta powodzenia w poszukiwaniu dobrego banku

femme - na jakim wygwizdajewie Ty mieszkasz że ty w długim rękawie chodzisz ?;-)

naja prawda w polandii jak jest ponad 22 stopnie robi się nie przyjemnie ... ja kocham upały ale nie w naszym pięknym kraju

charlene już Cię lubię ;-) przeczytałam co napisałaś na "dlaczego jedynacy" i wiedz że podziwiam takie kobiety jak Ty :-)

Ostatnia edycja:
Charlene witamy :-)
Rzeczywiście Sara jest piękna ma taką egzotyczną urodę.

Fanta 500zł :-D pięknie!
A kciuków nie zabraknie zawsze zostają jeszcze nogi :-D

Ja też w przyszłości zapisać Julkę na tańce, sama trenowałam i sprawiało mi to ogromną frajdę mam nadzieję że jej też się spodoba. Muszę się rozejrzeć czy u mnie są zajęcia dla maluchów.

reklama
Do góry