kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
hej ja jak zawsze z doskoku, bo czasu mi brakuje :-) staram sie w miarę możliwoście wszytko podczytywać odezwę sie pewnie jeszcze wieczorem :-)
NIestety wszystko rozchodzi się zawsze o pieniądze, ale mamy całe życie przed sobą ( o ile świat się nie skończy wcześniej ) zdjęcie sukieny wrzucone
Sto lat dla malutkiej joby nie została pijącą zakonnicą haha ciekawe co moja wybierze, roczek zbliza sie wielkimi krokami :-)
Oto moja suknia, niestety nie jest to mój wymarzony model, ale w cenie którą mogłam przeznaczyć nic ładniejszego nie znalazłam:Kreatorka - chwal się suknią ! dawaj link
Tak w lipcu bioprę ślub Kościelny, bo jestem po cywilnym tylko :-)kreatorka, dobrze zrozumiałam, do ślubu idziesz?
KREATORKA - dokładnie chwal się suknią ;-) niestety wszystko sprowadza się do pieniędzy ile ja bym rzeczy chciała ... eh pocieszające jest to że młode jesteśmy możemy jeszcze do dużych rzeczy dojść i mieć nadzieje że problem kasa nie będzie nas dotyczył aż tak bardzo
NIestety wszystko rozchodzi się zawsze o pieniądze, ale mamy całe życie przed sobą ( o ile świat się nie skończy wcześniej ) zdjęcie sukieny wrzucone
Ja też planuję niesługo powrót do pracy, trzeba być silną mamą napewno dzieciaki poradzą sobie bez problemu z zaklimatyzowaniem sieDzięki waszym wpisom dziewczyny jest mi trochę łatwiej bowiem od września muszę oddać Antosia do żłobka bo niestety muszę wrócic do pracy,strasznie to przeżywam bo nie wyobrażam sobie jeszcze tego,boję się jak on się zaklimatyzuję i w ogóle jak to będzie.A niestety nie mam możliwości pomocy ze strony babci gdyż moja mama pracuje na 3 zm. a mama Z mieszka 70 km od nas więc jesteśmy skazani na żłobek,na opiekunke nas nie stać.Boję się tego naszego ''rozstania'' bo mały jest właśnie nauczony przebywania tylko ze mną,były wyjątkowe sytuację że zostawał z moją mamą ale to max na parę godzinek nie dlatego że ja tak chciałam,po prostu nie było takiej potrzeby ani też takiej możliwości z kim go zostawić.
Myślę jednak że damy radę choć wiem że początki będą trudne pomimo że Antoś to aktywne i komunikatywne dziecko.
Ja tez już wieki w kinie nie byłam... ale chętnie bym poszła, bo już czasem psychicznie wysiadam...A ja w kinie nie byłam hm... od 3 lat, a w takim porządnym to nie byłam od 5 lat
Juz sie nie mogę doczekać zeby sie wyrwać
To wiedzę sprawa mieszkania całkiem nieźle :-) trzymac kciuki za szczęsliwe zakończenie kwestii mieszkaniowej napewno będziemyDzwonili z doradztwa kredytowego i 160tyś mamy zdolność, więc troszkę za mało bo wkład własny będzie doliczony to razem 190 i brakuje 6 tys. i trzeba jeszcze dopłaty policzyć więc brakuje. Ale... w czerwcu mój T dostanie dodatkową kasiorkę + wczasy pog gruszą + 13 pęsje + dzień energetyka i wtedy bierzemy kredyt :-):-). Musimy teraz tylko z babką pogadać żeby nam mieszkanko zatrzymała . Zobaczymy co się da zrobić w tej sprawie . 3majcie kciuki kochane, bo się przydadzą .
Lecimy na spacerek bo pogoda się poprawiła
Przyłączam się, ja pewnie też będę z racji aktywnej eliminacji zaglądać rzadziej... ale potem wrócimy wakcyjną porą i będzie lepiejwitam się wczesną porą i zmykam
ano uciekam gdyż albowiem
a) System Eliminacji Studentów Jest Aktywny ( SESJA !!!!! )
b) mam dużo pracy - zdjęcia i projekty i strona i nurkowania i tak bym mogła jeszcze wymieniać długo...
w weekendy niestety jakoś wszystko chce sie załatwić i jest więcej roboty niz w tygodniuhej Wam kobity .... padam na twarz ..niby weekend a ja się już boję mam tyle roboty ;/
znalazłam chwile w przerwie na naukę więc piszę
Jaki koniec świata? też o tym słyszałam,ale niech nie kończą świata w dniu urodzin mojego dziecka :-)
My już po pierwszej skromnej imprezce Wiki obrzucona prezentami była w niebie
W losowaniu wybrała różaniec,później kieliszek
dostała nawet kawałek torta i z pomocą pieknie zdmuchnęła świeczke ;]
mam kilka zdjęć, ale niewiele,bo niestety większość dnia spędziłam w szkole i nie miałam jak ;(
wstawie innego dnia.
a z niekapkiem mała sobie całkiem nieźle radzi
Sto lat dla malutkiej joby nie została pijącą zakonnicą haha ciekawe co moja wybierze, roczek zbliza sie wielkimi krokami :-)