reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kupię/ sprzedam/ zamienię- TYLKO między nami marcóweczkami

No właśnie tu rozmiar jest mylący bo wg metki to jest 46 ale nie wiem skąd im się to wzięło
Pomierz się dokładnie a najlepiej pomierz swoje poprzednie spodnie żeby porównać wymiary

reklama
I siebie zmierzyłam bo spodni nie ma sensu bo rozciągliwe i szok :szok:mam już 60 cm w udzie ehh jakaś masakra w biodrach 104 normalnie przestaje jeść słodycze a w brzuchu hehe 97 cm a 2 dni temu miałam niecałe 95 :szok: czuje się jak słoń ....

Atomowka ja to kupilam spodnie z h&m w tamtej ciazy w 25tyg i byly wielkie a pod koniec ciazy juz sie w nie nie miescilam :(
Teraz to juz od 3 tyg sie w nie nie mieszcze:( jakis dramat od zeszlej srody mam dodatkowe + 1,5kg- w zastraszajacym tempie!

Dopiero w styczniu zrobie przeglad ciuchow Bartka i zobacze co sie nada dla dziewczynki a co juz nie to wtedy dopiero moge sie powymieniac:(

Hej dziewczynki chyba pora ruszyc ten wątek ? ;-)

Mamusie co miały córusie a teraz synusie ni emają czegos na wymiane z takimi co miały chłopaczków a teraz czekają na królewny? :))

Moze jakies na sprzedaz mniejsze zestawy?

ja chetnie pospredaje ubrania dla 1,5-2,5 latka kurtki zimowe,buty,spodnie swetry b mam pytowo chlopiece ale t mysle za jakies 6 miesiecy sie z tym oglaszac bo teraz kazda z nas ma chyba mnustwo ubran ;]

Mini a co z karuzela, aktualna? Jak tak jaka cena?
Atomówka , Kindzia jak portki nie aktalne to skasujcie posty :tak:
I taka rada wlasnie jak juz cos nie aktualne odrazu zmieniac post na "nie aktualne" ;-)

reklama
Do góry