reklama
monika2412
Fanka BB :)
I siebie zmierzyłam bo spodni nie ma sensu bo rozciągliwe i szok mam już 60 cm w udzie ehh jakaś masakra w biodrach 104 normalnie przestaje jeść słodycze a w brzuchu hehe 97 cm a 2 dni temu miałam niecałe 95 czuje się jak słoń ....
Atomowka ja to kupilam spodnie z h&m w tamtej ciazy w 25tyg i byly wielkie a pod koniec ciazy juz sie w nie nie miescilam
Teraz to juz od 3 tyg sie w nie nie mieszcze jakis dramat od zeszlej srody mam dodatkowe + 1,5kg- w zastraszajacym tempie!
Dopiero w styczniu zrobie przeglad ciuchow Bartka i zobacze co sie nada dla dziewczynki a co juz nie to wtedy dopiero moge sie powymieniac
Teraz to juz od 3 tyg sie w nie nie mieszcze jakis dramat od zeszlej srody mam dodatkowe + 1,5kg- w zastraszajacym tempie!
Dopiero w styczniu zrobie przeglad ciuchow Bartka i zobacze co sie nada dla dziewczynki a co juz nie to wtedy dopiero moge sie powymieniac
lastpetunia
hej laski, jutro wieczorem bede składac zamówienie z tego katalogu AVON - Katalog z Avonu, jakby któraś była czyms zainteresowana to pisac, wysyłka za pobraniem pocztowym (płatne przy odbiorze) + gratis i katalog
Angel.
Zwierzoholik;)
Hej dziewczynki chyba pora ruszyc ten wątek ? ;-)
Mamusie co miały córusie a teraz synusie ni emają czegos na wymiane z takimi co miały chłopaczków a teraz czekają na królewny? )
Moze jakies na sprzedaz mniejsze zestawy?
Mamusie co miały córusie a teraz synusie ni emają czegos na wymiane z takimi co miały chłopaczków a teraz czekają na królewny? )
Moze jakies na sprzedaz mniejsze zestawy?
Kasiurek1983
ja chetnie pospredaje ubrania dla 1,5-2,5 latka kurtki zimowe,buty,spodnie swetry b mam pytowo chlopiece ale t mysle za jakies 6 miesiecy sie z tym oglaszac bo teraz kazda z nas ma chyba mnustwo ubran ;]
Angel.
Zwierzoholik;)
Mini a co z karuzela, aktualna? Jak tak jaka cena?
Atomówka , Kindzia jak portki nie aktalne to skasujcie posty
I taka rada wlasnie jak juz cos nie aktualne odrazu zmieniac post na "nie aktualne" ;-)
Atomówka , Kindzia jak portki nie aktalne to skasujcie posty
I taka rada wlasnie jak juz cos nie aktualne odrazu zmieniac post na "nie aktualne" ;-)
reklama