reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Peterborough

O widzisz musi jakiś wirus panować albo od ząbków, a co do lekarzy dokładnie uważam tak samo oni nie mają pojęcia o swojej pracy ...mi też wiecznie mówią ze przejdzie samo a ja swoje idę do apteki i zawsze mu coś kupie żeby się nie męczył :)

reklama
Hej . Tak długi się nie odzywałaś, że zaczynałam się martwić. U nas też wszystko oki, co dziennie obowiązkowy spacer ( czasami to już o 8 rano) pół dnia bawimy się na ogródku i ok 16 kolejny spacer . Ostatnio zamiast 1 długiego spacerku robimy sobie 2 krótsze bo kręgosłup mi powoli wysiada , a gdzie tu do września :-) niech już zostanie tak ciepło

no widzisz zazdroszczę ci ogródka my już chyba ze 3 miesiące szukamy nowego mieszkania własnie z ogródkiem dwa pokoje ale jak coś nam się podoba to zawsze 3 albo jeden ...a dwójki bardzo ciężko znaleźć .:( nom.. ja moją ciążę całą przechodziłam miałam tyle energii ale kręgosłup do tej pory daje znaki .oj do września szybko zleci a potem nie obejrzysz się jak zacznie chodzić :D ja dopiero teraz widzę jak czas szybko leci ... niunio jeszcze niedawno się urodził a tu taki duży chłopaczek już mi rośnie :)

Ogródek musi być:-) my przez rok go nie mieliśmy jak dla mnie to tragedia.
Po dzieciach najlepiej widać jak czas leci też pamiętam pierwsze dni Adasia a tu już taki samodzielny chłopczyk biega, sam wszędzie wejdzie, rano do nas przyjdzie no i niedługo będziemy znowuż przeżywać pierwsze dni maleństwa:-)

A my też 4 prześwitywał długo dziś patrze i już jest :) więc śmiało możemy mówić ze mamy 4 ząbki :) a najlepsze jest to ze synek ostatnio jest taki zadowolony ze myślałam ze jeszcze poczekamy a tu proszę :) a więc możemy sobie pogratulować :) a raczej naszym chłopcom że są tacy dzielni :) <3 A jak wam weekend miną bo my korzystaliśmy ze mamy tatę od rana do wieczora :):):) bo na tygodniu niestety tylko wieczorami i trzeba było się nacieszyć :):) no i od jutro znowu wracamy do naszej rutyny :):)

reklama
Pewnie że możemy pogratulować chłopcom :D Weekend miną nam fatalnie:( mąż w pracy całymi dniami, a my w domu bo mnie jakieś paskudne przeziębienie dopadło, a że nie mogę się ratować żadnymi lekami to przeleżałam na sofie całę 3 dni bez życia i bez sił :( tylko na tym mój mały Miś ucierpiał :( na spacerku nie był:( tylko organizowałam mu takie zajęcia, żeby mogła poleżeć :( na szczęście zupkę mi mąż wieczorem gotował . Teraz wynagradzam Adasiowi te krzywdy i dzisiaj zwiedziliśmy wszystkie place zabaw w okolicy :) mały padł przed 20 taki zmęczony był :)

A co u Was słychać???

Do góry