reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Peterborough

ojj pamiętam jak też mi się zachorowało w ciąży... tylko domowe sposoby i to nie wszystkie no współczuje, całe szczęście że już lepiej ;) a my codziennie spacerujemy nad rzeczkę, chodzimy Patryk się cieszy jak widzi łabędzie:) , też muszę go zabrać na plac bo dawno nie byliśmy, zresztą niunuio jeszcze troszkę za mały ale zawsze na huśtawce go pobujam i popatrzy troszkę na inne dzieci bo ostatnio jak tylko zobaczy jakieś dziecko to od razu zaczepia ;)) Oby pogoda nam dopisywała bo ostatnio zimno było :( .

reklama
Też mam nadzieje,że będzie już ciepło, a huśtawki na placyku są super, Adaś do domu nie chce wracać, tylko by się bujał:D my jutro planujemy jechać na Sacrewell Farm :) zobacze czy to już ten czas fascynacji zwierzątkami :-)

Pewnie że warto! byłam tak kilka razy z moimi siostrzenicami :) Świetne miejsce:) Adaś natomiast będzie tam pierwszy raz bo ostatnio byłam z nim w ciąży jak się tam wybraliśmy :D

Wróciliśmy:D Adaś był zafascynowany zwierzątkami:) głaskał wszystkie:) wogóle się nie bał :) tylko jeszcze nie skończyli "figlo raju " i ta część dla maluszków jest zamknięta :( ale Adkuś z ciotką poszedł na zabawki dla starszych dzieci :) był bardzo zadowolony i padnięty :) wieczorem zasną od razu :)

O super też musimy się wybrać ale poczekamy jeszcze ze dwa miesiące, niech niunio troszkę podrośnie :) bo narazie to nawet na pieska nie zwraca uwagi :) woli dzieci :) . Miłego weekendu :)) pozdrawiamy :)

reklama
No pewnie, że tak mój Adkuś ma już 15 miesięcy a zwierzątkami zaczął się interesować ok miesiąc temu :-) Również życzymy Wam miłego i cieplutkiego weekendu :-)

Do góry