reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

witam kobitki.

femme, co ty mówisz, jakie za zimno?!:-D ja w weekend najchętniej w domu siedziałam, upały jak diabli, nienawidzę tego:no: dla mnie do 22st da się wytrzymać, to co ponad to juz obłęd! za rozmowę trzymam kciuki! oby się wszystko udało tak jak chcesz tego:tak:

rox, ale ślicznie wyglądałaś w tej sukni.. super!

kreatorka, mi się sukienka podoba i nie miałabym do niej żadnych zastrzeżeń. fajna, góra śliczna, dół klasyczny, bardzo ładna.

fanta, zdrówka dla małego, i powodzenia z kredytem!

reklama
NAJA - ja to lubię tak 28-30 :-p:-p ale u nas ogólnie dość chłodno ostatnio wiatr jest a właśnie widzę z tego co inne dziewczyny z innych województw piszą to wszędzie gorąco tylko u mnie zimno :dry: jakoś 18 stopni i spory wiatr :sorry:

Helloł

Rox cywilny już posiadam :-p białej sukni nie było, była niebieska i wielki ciążowy brzuch :-D wielkiego wesela też nie bo akurat ślub pokrył się z wykańczaniem domu, więc wybór był prosty, dom okazał się ważniejszy.

Świetnie wyglądaliście.

Femme trzymam kciuki!

Fanta za Was też! :tak:

Dzien dobry :)
Witam sie jako mamusia dwulatki, jedynaczki - teraz i byc moze na zawsze :)

U nas tez goraco bylo, z tego co wiem bo bylam w Anglii na weekend. Ale widzialam, ze moi rodzice wyciagneli dzieciowi basen i napelnili woda, wiec musialo byc naprawde cieplo ;)

CHARLENE - to więc jak z tymi tańcami ? :-p jak to wygląda u takiej malutkiej panienki ? :-)

Ps. śliczną masz córeczkę :-) piękne oczka takie czarne ! :-)

Hmm..u nas to prowadzi pani Malgosia Gietler, teatr tanca step. Ale nie wiem czy oni maja strone, ostatnio mieli w przebudowie chyba. To jest taka najmlodsza grupa, od 2,5 roku, Sara jest w sumie najmniejsza bo zaczela chodzic jak miala niecale 2. W sumie zajecia polegaja po pierwsze na nauce pracy zespolowej, czyli pani mowi dzieci powtarzaja, po drugie rytmika, po trzecie proste uklady taneczne a takze cwiczenia w parze z rodzicem np zabawy z pilka albo z powtarzaniem:) Rodzice tez uczestnicza przez czesc zajec jako grupa, ze wszyscy robia te same ruchy, a czesc zajec robia w parach z dziecmi. To takie powiedzmyprzygotowujace zajecia do normalnego tanca, Sara je uwielbia, co kilka dni sobie przypomina ze ona chce isc do pani gosi :) U nas w jednej szkole za to jest balet dla trzylatkow, ale poki co nie wiem jak to wyglada ;)

famme, napewno trochę go będą grali. Szkoda tylko, że nie jest normalnie wyświetlany tylko 3D :-( osobiście wolę normalnie filmy oglądać... Śmiałam się z moim T, że Spilberg chyba ekranizować pomógł, bo większość akcji rozgrywa się po nocach :-D.
naja, dziękować przyda się teraz wszystko. W ogóle dzwonili z kredyt banku i mamy wg nich zdolność 500zł :szok::szok::-D:-D:-D.
kaamaa żeby Ci kciuków nie zbrakło :-D

dzięki dziewczyny za słowa miłe w mym kierunku :-) no rudzielec ze mnie że hej, przy czym tam miałam mega ciemne włosy ;-)
teraz mam dużo jaśniejsze
jak która ma FB to takie ze mnie złośliwe rude stworzenie Zaloguj się | Facebook

fanta powodzenia w poszukiwaniu dobrego banku

femme - na jakim wygwizdajewie Ty mieszkasz że ty w długim rękawie chodzisz ?;-)

naja prawda w polandii jak jest ponad 22 stopnie robi się nie przyjemnie ... ja kocham upały ale nie w naszym pięknym kraju

charlene już Cię lubię ;-) przeczytałam co napisałaś na "dlaczego jedynacy" i wiedz że podziwiam takie kobiety jak Ty :-)

Ostatnia edycja:
Charlene witamy :-)
Rzeczywiście Sara jest piękna ma taką egzotyczną urodę.

Fanta 500zł :-D pięknie!
A kciuków nie zabraknie zawsze zostają jeszcze nogi :-D

Ja też w przyszłości zapisać Julkę na tańce, sama trenowałam i sprawiało mi to ogromną frajdę mam nadzieję że jej też się spodoba. Muszę się rozejrzeć czy u mnie są zajęcia dla maluchów.

reklama
Do góry