reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kupię/ sprzedam/ zamienię- TYLKO między nami marcóweczkami

reklama
DZIEWCZYNY JA MAM DUZO CIUSZKÓW DO SPRZEDANIA PO MOIM SYNKU OD URODZENIA DO ROKU JAK BY KTOŚ BYŁ ZAINTERESOWANY TO PISZCIE NA PW POROBIĘ FOTKI I WYŚLĘ
CIUSZKI ZA 50 pensów( body koszulki spioszki itp)1 pound( spodnie bluzki sweterki) i 2 pound ( kurtki buty) zapraszam....

Kochane mam do sprzedania (nie lada gratkę dla waszych facetów) lub po prostu dla was aby ich wygonić w z domku :p

Sprzedam bilet na mecz Euro 2012 Włochy-Chorwacja kategoria 1 (najlepsze miejsce:tak:) w Poznaniu 14 czerwca

dajcie znać swoim znajomym bo my mamy za daleko a szkoda aby sie zmarnował

reklama
jeżeli była by któraś zainteresowana ja oferuję kosmetyki Avonu, jestem konsultantką, więc jeżeli któraś z mamuś marcóweczek była by czyms zainteresowna to może pisać do mnie :) kosmetyki przesyłam za pobraniem pocztowym (płatym listonoszowi przy odbiorze,) dorzucam katalog, próbki i zawsze jakiś gratis w postaci pełnowartościowego kosmetyku :) podaje linka do katalogu
AVON - Katalog
zamówenie składam w środę 11 lipca

Do góry