reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

fanta, to jakieś żarty z tą zdolnością, czy ja czegoś nie rozumiem?!:szok:

charlene
, witamy, córę masz śliczną, to fakt! idę podczytać to co pisałaś na innym wątku;-)

rox
, ależ laska z ciebie! no, no.. a kolor super, też długo miałam rude we wszystkich odcieniach więc mi się bardzo podoba:tak: komentuję tu, bo na fb bez znajomości się nie da;-)

charlene, poczytałam, jestem pełna podziwu! fajna babka z ciebie. córa będzie dumna.

i chyba się cieszę że mam syna, i na tance póki co nie chce chodzić.. jakos mam dwie lewe i ręce, i nogi:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
naja to się zaprośmy ;-)

z fantą już sie zaznajomiłam se se se

edit

kobieto jakie ty masz WIELGACHNE dziecko :szok: wow! ze niby mój Borys też taki będzie ? ;-)

Ostatnia edycja:
rox, domyślam się że to do mojego młodego te słowa:-D fakt, ma 6 lat i 3 miesiące, a sięga mi jak się wyprostuje niemal do ramienia. ja mam 168cm wzrostu.. nie ukrywam, ze mnie to przeraza, bo kuzyn młodego ze strony ojca kończąc gimnazjum miał równo 2 metry wzrostu:baffled: a Maciek jest wyraźnie w rodzinę ojca pod tym względem.. no i co ja zrobię? jak takiemu szmatą przez łeb wtedy dać? skakać głupio...;-)

choć moja mistrzyni języka, ukochana nauczycielka powiedziała mi ostatnio 'nie myśl, że bić będziesz. taki to przyjdzie, przytuli się, i nawet się gniewać nie można':-D może coś w tym jest;-)

'nie myśl, że bić będziesz. taki to przyjdzie, przytuli się, i nawet się gniewać nie można':-D może coś w tym jest;-)

:-D :-D a to się uśmiałam teraz ;-) Ładna babka z ciebie i widziałabym Cię w rudym a nie w blond ;-) ps jesteś w wieku mego małżonka szanownego

ja miałam cywilny i była biała suknia, sala weselna i .... 5 kg mniej

o proszę proszę :laugh2::laugh2:Zobacz załącznik 356606
Bardzo ładnie wyglądałaś :-D ja na cywilnym byłam w 7 miesiącu ciąży :-p

rox ok wierzę Ci :-D, wyglądaliście przepieknie
kreatorka śliczna suknia,my też chcielismy wziąć ale cywilny razem z chrztem małego ale niestety za późno wpadlismy na ten pomysł a szkoda bo chrzest nam się naprawdę udał nawet orkiestra była hehe.
mamaWiktorii nie złość się kochana ja też zaczęłam znowu palić jak się wkurzyłam:zawstydzona/y:

Dziś cały dzien byliśmy z Antosiem w gościach u mojej cioci więc jakoś nam zleciało,jutro zamierzam ogarnąć chałupkę i spacerek zaliczyć z Antosiem.
Kurcze zła jestem bo szwagier wisi nam 2000 zł a nam się kasa skończyła a gdzie tu do 10 ech życie...
:-D przy naszych finansach inaczej się nie da trzeba ciąć koszty jak się da maxymalnie, a i dziecko będzie miało imprezę porządną :-)

Cześć dziewczyny!
Ja dziś tylko na chwilkę. Nie mam na nic czasu ostatnio, szukamy dogodnego banku, który udzieli nam kredytu i policzy oprócz pensji zasadniczej dodatki. W sobote byłam z moim T w kinie na "Piratach z Karaibów IV - Źródło młodości". Wróciliśmy po 1 i już całą nockę nie spałam, bo Kuba dostał gorączki i zaczoł wymiotować :-(. Wczoraj cały dzień gorączka się utrzymywała, dostał kataru, a dziś zarejstrowałam się do lekarza ale dopiero po 13. Biedak dalej ma gorączkę.:tak:. Mam nadzieję, że wszystko się uda z tym kredytem. Teraz najważniejsze by mały wyzdrowiał.
Miłego dnia i spokojnego popołudnia!
Dużo zdrówka dla małego :tak:

Dziekuję za mile słowa w kierunku sukni :-) gdybym miała więcej pieniędzy mialabym inną dlatego ta podoba mi się średnio, ale nie ma co narzekać :happy2: idę sprzątać, bo jakiś bałagan niemilosierny mi sie w mieszkaniu zalęgł :-p

ROX - zdecydowanie lubię to zdjęcie : Zaloguj się | Facebook
świetna fryzurka i kolorek :-) ... wygwizdowo koło Trójmiasta :-p

CHARLENE - kurcze u mnie na wiosce pewnie nie będzie niczego takiego :dry:

NAJA - :szok: to gigant Ci rośnie no ale dobrze że chłopak duży = fajny :-D u mnie np facet poniżej 180 nie ma szans :-D :-p pokaż mi się też :-p

KAAMAA - jakie tańce trenowałaś ? i czemu przestałaś mi się zawsze towarzyski marzył ale kasy nie było :dry:

FANTA - ale normalnie też chyba grają można sobie wybrać seans 3D albo nie przynajmniej w innych 3D tak było ;-)

No właśnie fajnie by było widzieć z kim się rozmawia weźcie laski wstawicie foto albo dajcie linka do FB :-p

A ja byłam na tej rozmowie i ogólnie mam pracę chyba :-D spoko młode małżeństwo otworzyli sobie duży sklep dziecięcy :-) i chcą wprowadzić teraz to wszystko na allegro i szukają kogoś kto się na tym zna no i mam im wystawiać te rzeczy robić zdjęcia zająć się wysyłką itp :-p tylko mam 12km dojeżdżać w jedną stronę więc chce z nimi pogadać żebym pracowała w domu i 2 dni w tygodniu tak jeździła wysyłkę robić i zdjęcia a wystawiać sobie będę w domu itp tylko nie wiem jaką sobie stawkę zażyczyć itp i jak to rozegrać :-p

Melduję się iż jestem już ;-). Kubusiowy ma anginę <mam ochotę zabić teściową :wściekła/y: bo go zaraziła>. W piątek lecimy na kontrol. JAk narazie mamy antybiotyk <kurczę zapomniałam jak się nazywa, jakoś nie mam głowy do tych nazw> i Lakcid <nie wiem co to jest ale jak kazali doawć i ma pomóc to dam>. Mój T śpi w najlepsze. Wykończyło go zwiedzanie banków :-D.
Rox, miło bliżej poznać :-D;-) at co :tak:.
naja, ja już nic nie wiem, a wiedziałam chyba dużo :zawstydzona/y:.
kreatorka, nie miałam za bardzo dużego wyboru z wyborem 3D. Mój małżonek powiedział, że ma niespodziankę, a ja na to, że nie chcę iśc do kina :-D a jak powiedział ok nie wiesz na co to powiedziałam, że fajnie, że piratów obejrzymy ;-).
famme, no jak się już co nie co wie to lepiej się rozmawia z daną osobą :tak:. Jak masz już tą pracę to gratuluję!! <jako pierwsza?> :-D:tak:

FANTA - Nina ostatnio też anginę miała ! i dostała taki antybiotyk : Ospamox po 3 dniach zdrowa była a co najlepsze kosztował uwaga ... 6zł :-D :-p .. hehe no pracę raczej już mam chyba że będą chcieli żebym codziennie dojeżdżała w co wątpię i mało mi dadzą bo Niny przedszkole wtedy 250zł jakoś wyjdzie plus dojazdy jakoś koło 300zł pewnie więc mi się nie będzie opłacać ;-)

kreatorka świetna suknia, bardzo mi się podoba :tak:

MamaWiktorii my też mamy "tylko" cywilny. Ale mi się akurat nie spieszy do kościelnego :-p

rox Ty też miałaś ładną suknię, szkoda,że ja się na taką nie zdecydowałam na cywilnym, ja miałam taką:
Zobacz załącznik 356843

fanta i jak Piracie z Karaibów? Polecasz? Bo też chcemy sie wybrać.
Zdrówka dla Kubusia ;*

femme to u Was tak zimno? Ja codziennie dosłownie zdycham, takie upały :sorry2:

charlene Witam ;-) to nieduża różnica między naszymi córciami. Twoja Sara jest prześliczna!! :tak::-)
To tancerka Ci rośnie ;-)

rox wow, ale jesteś ładna :tak: rudy Ci pasuje ;-)

femme proszę bardzo, link do FB Aneta Lipińska | Facebook chociaż Ty akurat już widziałaś ;-)
No to gratuluję pracy :-)

My dzisiaj byliśmy u kuzynki na imieninach. Zuzia zachwycona jej malutkimi kociakami. Pewnie chciałaby takiego w domu, ale niestety nie da rady. Nasz pies pewnie by go zjadł :sorry2:

reklama
A ja się wyłamuje bo FB nie posiadam :-D!

Femme rzuciłam taniec na poczet lekkiej atletyki i boksu ;-) a trenowałam taniec współczesny.

I fajnie że z pracą wyszło.

Fanta zdrówka dla Kubusia:*

Anetka skąd ja znam to zdjęcie?:-D czego Ty chcesz od swojej sukienki? bardzo mi się podoba.

A my dziś z J posadziliśmy na naszym podwórku 4 dęby na cześć Julki :tak:

Do góry