reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Ja melduje,że żyję:-p u mnie końca świata nie było ;-)

femme koniec świata z 2012 roku został przesunięty o 100 lat :-p Taka kiepska u Was pogoda? U nas ciągle gorąco.

fanta zazdroszczę mieszkanka. Też chciałabym się już przeprowadzić :tak: ciekawe tylko kiedy nadejdzie okazja ku temu :dry:

Nie macie litości ;-) tyle piszecie, że nie idzie nadrobić:-p ja tu tylko wieczorami zaglądam i muszę jakoś wszystko ogarnąć, a że dzisiaj mało do nadrabiania to piszę ;-) Zuza na szczęście już śpi, szybko padła, bo wstała rano przed 7 :sorry2: skąd te dziecko ma tyle energii? :sorry2::sorry2:

reklama
;)
znalazłam chwile w przerwie na naukę więc piszę ;)

Jaki koniec świata? też o tym słyszałam,ale niech nie kończą świata w dniu urodzin mojego dziecka :-)
My już po pierwszej skromnej imprezce ;) Wiki obrzucona prezentami była w niebie ;)
W losowaniu wybrała różaniec,później kieliszek :-D:-D
dostała nawet kawałek torta i z pomocą pieknie zdmuchnęła świeczke ;]
mam kilka zdjęć, ale niewiele,bo niestety większość dnia spędziłam w szkole i nie miałam jak ;(
wstawie innego dnia.

a z niekapkiem mała sobie całkiem nieźle radzi ;)

MamaWiktorii wszystkiego najlepszego dla Wiktorii :*:* ;-)
Co tam ciekawego mała dostała? ;-)
Chyba będziemy mieć zakonnice, bo Zuza też wybrała różaniec na roczku :-p
No i gratulacje,skoro radzi sobie z niekapkiem. :tak:

dziękujemy ;)

chodzik-pchacz,spiewającą i bujajaca się zabe, gasienice fisher price,domek pokojowy,trochę ciuchów,cymbałki i jeszcze coś ale mi się zapomniało ;) ale jeszcze czeka na prezenty od drugich dziadkow,pradziadkow i taty ;)

oj, z tą zakonnicą to mam nadzieję,że się nie sprawdzi .. bo jeszcze ze względu na ten kieliszek zostanie pijącą zakonnicą :-D:-D:-D

kama czyli Wiktoria zakonnica alkoholiczka :-p
Moja też wybrała różaniec a później kase :-p

MamaWiktorii to Wiktoria na pewno zadowolona z prezentów ;-) pchacz pewnie będzie teraz ulubioną zabawką, Zuza lubiła z nim chodzić, nawet jak już chodzić sama umiała :tak:;-)

mama Wiktorii, coś mi się zdaje, że twoja córa będzie po prostu wzorową Polką - i pociąg do świętości, i od alkoholu nie będzie stronić;-) ale przede wszystkim chciałam jej życzyć tego co najlepsze, niech wszystkie urodzinowe imprezy, co najmniej najbliższych sto, spędza wśród ludzi jacy będą ją tak mocno kochać jak dziś:tak:

u nas też świat trwa. ale jest jeszcze podobno szansa o 2.00 czy 3.00 w nocy, bo coś nie tak z różnicą czasu;-)

reklama
Hej! Laseczki wróciłam więc melduje
U teściowej było super mały tak sie wylatał że szok a taki szczęśliwy był że hoho

MamaWiktori wszystkiego najlepszego zdrówka i całuski dla Wikusi:-)

Rox ty to napewno tylko jedno to piwko strzeliłaś bo coś mi się nie wydaje:-D

Do góry