reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Witajcie, mogę i ja dołączyć?
Też jestem mamą jedynaka i tak już zostanie, względy prawie takie same jak u wszystkich a poza tym ja mam 36 lat a moje Młode 2 więc dodatkowo dochodzi brak siły i ochoty na kolejne pakowanie się w ciążę i pieluchy.

reklama
martusia1605 u mnie snieg byl do jakies 10.00 a potem caly stopnial i jest jedna wilka plucha:( a juz mialam nadzieje ze sanki Lenki ktore stoja od urodzin na cos sie przydadza...

Witam zadomowione i nowe mamuśki :-)
Andzia
my jeszcze przed kolędą i na razie nie wiem kiedy :eek:

Rox pisz kiedy tylko chcesz i ile chcesz, ale wracaj :tak: Tęskno nam za Tobą.
Zdrówka dla Was.

Martusia zazdroszczę Ci tego śniegu. U nas ciągle deszcz i to tyle, że juz mamy błoto na podwórku :no:

Dzisiaj byłam na zebraniu w szkole u Angeli na koniec semestru. Mam wzorową uczennicę w domu i jestem straaasznie dumna :-D
A w piątek mamy zabawę karnawałowa w szkole. Pisze mamy, bo idziemy razem, ja biorę urlop i będę pomagać w szykowaniu dzieciakom poczęstunku.

Cześć dziewczyny!
Widzę, że ruch się zrobił na wątku :-), no to super :tak:.
Ja już miewam się lepiej :tak:.
Chłop dziś zasuwa nadgodziny ale od jutra ma 3dniowy urlop :dry:. Cóż jakoś to trzeba będzie przeżyć :-D. Grunt, żeby zrobił ten nieszczęsny pokój małego i pod nogami się nie plątał :-D;-).
Martusia, pozazdrościć śniegu :tak:. U nas sanki leżą i się też doczekać nie mogą. Chyba już w tym roku zimy nie będzie coś mi się wydaje :-(.
Edysiek, zdrówko wraca do normy <już coraz lepiej> ale nie obyło się bez antybiotyku :cool:. Gratulację zdolnej córce :tak:. Nie pęknij nam tu z dumy :-D.
Rox, zdrówka dla Ciebie i Boo :-). Obyście szybko wydobrzeli.
Co tam u Zyty? Wróciła już do siebie czy dalej w Pl siedzi?
Andzia, no to rzeczywiście się facet zasiedział, chyba cistuszko musiało mu smakować :-D.
Witam resztę nowych mam jedynaków :-).
Miłego popołudnia życzę i uciekam!

fanta i pod nogami się nie plątał
laugh.gif
wink2.gif
.

he he dobre

Witam.
Zawalona robotą ale jestem...
Z Lublina konkretnie jestem, bywaly czasy ze mieszkalam poza,ale teraz juz raczej z Lublina.
Tak, zima, sanki stoją, a u nas byly uzyte 2 razy doslownie. Chyba raczej pojda do piwnicy jak i choinka juz poszla.
Po kolędzie u nas tez. Propozycje synio dostal ze taki duzy i same 5 z przygotowania do komuni (ksiazke sprawdzano) to na ministranta moze pojdzie.:szok: o tak mi sie dziecię wystraszylo- on sie strasznie nudzi w kosciele i nielubi tam chodzic, a co niedziele chodzi bo kaze mu i obrazki wz z komunia trzeba zbierac.
Takze sama norma. Ja przygotowuje sie do sesji-nauka i nauka.
Co do sprzatania- tez wole sama bez obecnosci osob trzecich. Nie da sie sprzatac jak facet w domu i sie gapi i jeszcze nic nie pomoze bo i tak przeciez nie umie i nie zrobi lepiej niż MY;-)

reklama
Do góry