reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Martusia, Ja od zawsze miałam długie włosy <nawet za pas> i grzywkę, później coś mi strzeliło do łba i ścięłam do brody :-D. Taki impuls ;-), później sobie ścięłam na wygolonego boba :-D:-D <z tyłu było wygolone> i grzywkę ścięłam na ukos, a teraz chcę do długich wrócić, bo to jednak takie kobiecie no i tęskno mi jak na zdjęcia patrzę :-D.
Edysiek, wygodne do pewnego momentu... ja musiałam swoje suszarką suszyć, bo cały dzień mi schły, głowę zazwyczaj rano myłam i suszyłam pół godziny a teraz umyje wysuszę szybciutko ale nie modeluję :tak:

reklama
Może kiedyś się odważę i zetnę. Ja zwykle myję wieczorem i zanim pójdę spać zdąrzą podeschnąć, choć zdarza się że jak się kładę z mokrymi to i z mokrymi wstaję :tak:

Edysiek dziękuje :-)

sprzątanie uwielbiam myc okna, lubię obierać ziemniaki i prasować(lubię to czego większość nie znosi) ... ale ostatnimi czasu mogę powiedzieć ze albo mam szczęście w życiu albo jestem fajtłapą ... będąc żoną sprzątałam wiadomo najlepiej...gotowałam wg mnie dobrze ( bo lubię to robić )

ale teraz nie będąc żoną i będąc w innym związku powiem tak
nienawidzę zmywać sprzątanie i gotowanie mogę oddać JEMU ... robi to GENIALNIE ;-) ja w tym czasie mogę wypić herbatę i zajać sie dzieckiem :cool2:

Rox ja nie lubię prasować i jak nie musze to nie prasuję ;-) Za to lubię zmywać :tak: nie mam zmywarki i myślę, że nie będę miała.
Ja dzisiaj coś wrednie się czuję, jakieś choróbsko się mnie czepia. Zaraz sobie coś zaaplikuję i kłade się do łóżka, bo jutro mam zabawę karnawałową w szkole i muszę być na chodzie :baffled:

NO witam się,
Ja właśnie kończę drugi antybiotyk, jakaś masakra. Sama sie wyleczyłam bo to mi dr przepisała w ogóle nie działało ...cyrk z receptami. Ciekawe kiedy to się unormuje...
ROX i tej wersji się trzymaj :-)
ja lubię zmywać, ale zaraz po obiedzie. Nienawidzę rozprawiać się ze sterta zaschniętych garów czego nie rozumie mój M..więc jak mi tak "nawstawia" to mu mówię, że takie sucharki to niech sam obrabia skoro nie umie zaraz po zjedzeniu do zlewu wstawić. Prasuje tylko ciuchy na wyjścia :-) i prześcieradła :-) gotować lubię :-) przynajmniej jem zawsze o na co Ja mam ochotę :-) Zdrówka Dziewczyny. Musze nadrobić co tam jeszcze pisałyscie bo ostatnio po pracy przy tych lekach szłam odsypiać....cos mnie strasznie spanie meczy śpie jak zabita przez ta chorobę :-(

edysiek polecam fervex mnie zawsze najszybciej stawia na nogi
dzis mi wirusy kompa zjadly nie mogly powiedziec ze glodne to bym im obiadu dala a tak to komp jutro do swagra jedzie a mi pozostaje ten w tel

reklama
Martusia, właśnie ferwex wzięłam. Wyspałam się i na razie jest ok.
Niedobrze z tym kompem :no: dobrze, że masz jeszcze w komórce i masz łączność z BB

Felidae długo Cie to choróbsko trzyma :crazy: Oby w końcu sobie poszło.
Przydałaby się porządna zima z mrozem co by te wszystkie zarazki wymroziło.

Ja zaraz wstawię jakąś zupę i będę szykować córcię na bal :-)

Do góry