lene ale przysmaki.....!!!!! u nas kaczka jest tylko na święta.. ale to juz za niecałe dwa tygodnie!
eM jest jeszcze nie w sosie?
o co mu chodzi?
szkoda jesli nie ma odwiedzin w tym drugim szpitalu, bo w tych pierwszych dniach jest tak duzo pozytywnych emocji .. było by fajnie gdybyscie przeżyli to razem
moze to zazegna spor?
poranna zaciskaj zaciskaj, nie sypcie sie wszystkie naraz bo nie ogrne
sorry za rano.. jesli cię to pocieszy to nici z wymyslnego sniadania bo truskawki nie wytrzymały
za to na kolacje post bo w lodówce światło- ne chciało nam sie na zakupy pojechać
kasiu jak sie czujesz..?
ty tez sciskaj nozki, w końcu to trochę za szybko dla Emilki! :*
doczytalam w necie ze czop moze zacząć powoli odchodzić nawet kilka tygodni (!) przed porodem
ja tez odczuwam częstsze bóle jak na @, mam takie ostre klucia w szyjce i skurcze w dole brzucha, ale chyba ciala kazdej z nas powoli zaczynaja "trenować" przez porodem..
ja staram sie oszczędzać bo nie ma opcji żebym urodziła przed świętami - no way..!
Emilia ooooch leczo...!
pychota..!
my z eMkiem rownież wieczór przed TV
ale nawet po tym byłam zmęczona jak nie wiem.. jakieś cięższe dni ostatnio
tez zastanawiałam sie co u
exquise, ale zaczęła jakaś prace przed rozwiązaniem jeszcze więc moze dlatego rzadko tu zagląda
pauletta ooo juz prawie wszystko gotowe....!
)
w jaka torbę Was pomiescilas?
tez dokupilas większa..?
andzik remont kuchni pełna para..?
dacie rade
a z tesciowa.. echhhh, temat rzeka
trzymaj sie :*
fajnie ze tyle paczek Ci zjedzie / ja sie czuje jak na święta gdy przychodzili miejska paczka
ja na dniach powinnam miec juz wozek.....! to bedzie dopiero szał
ewela ja we wszyski sklepach budowlanych w okolicy słyszę juz "dzien dobry" od pracownikow
nibykilka powrdolek a ile dylematów.. fajnie ze masz na kogo liczyć ze sprzątaniem ogarnianiem itp - moja mama siedzi jeszcze w naszym mieszkani i układa "na sucho" panele żeby sie wzory zgadzaly ....
muszę sie jej jakoś pięknie zrewanzowac..!
na bolace ucho polecam taki wosk pszczeli który sie wkłada do ucha (taka rurka)
g_agnes niestety nawet po porodzie..... ja sie lekko podlapalam ta info ale lepiej wiedzieć, ze nie można sie poddawać nawet "po" i kremy w obiegu jeszcze przez dluuuuuugi czas.. ja ostatnio przerzucilam sie na "eliminator rozstepow" firmy tołpa - co prawda pojawiają sie nowe (nie ma sposobu żeby je zatrzymać :/) ale są duzo bledsze ..
murka czyzby uderzenia gorąca..?!
super ze wykorzystujecie z eM aktywnie czas..
madziaka my rownież z eMkiem stawiamy na rozmowę - jak mamy cichszy dzien to mnie męczy 1000x bardziej.. a jak sobie wyjaśnimy o co chodzi to przeważnie o nieporozumienia i po co tyle nerwów?
a eM bedzie ci chociaż pomagał po pracy..? dasz sobie rade, a jak cos to zawsze masz nas, chociaż wirtualnie..!
kliki sexy mama...?
ja swoją mobilizację do ćwiczeń po porodzie oceniam na .. 0 %
po porodze moj eMek bierze urlop, a rodzinie powiedzieliśmy ze bardzo chętnie niech wpadają, ale na przysłowiową herbatę
chcemy sami oswoić sie z maluszkiem i nacieszyć pierwszymi dniami
agata 2 tygodniowy szkrabek..? chyba bym zjadla...!
aaaach brakuje mi dzisiaj tez godziny.. cały dzien mam jakis zakrecony, prawie nic nie zrobione a zmęczona jestem jak nie wiem :O
ciazowe dolegliwości rozkrecaja sie na maxa, więc chciałabym jak najwiecej zrobic ale jakoś nie ogarniam
wizyte mam juz za tydzien (jak zlecialy ostatnie dwa tygodnie..!!!
) i zobaczymy co ginek powie
do tego czasu niech bruno siedzi cicho
spokojnej nocy ciezaroweczki..!!