NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Prywatnie w laboratoriuma to do lekarza rodzinnego czy gdzie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prywatnie w laboratoriuma to do lekarza rodzinnego czy gdzie?
A masz jakieś zdjęcie z USG? 4-5 tydzień to już coś mogło być widać.tak powiedzial ze ok 4 do 5 tydzien ciazy. wczoraj dostalam plamienia a dzisiaj to.
niedostalam zdjecia jest tylko w papierach u ginekologaA masz jakieś zdjęcie z USG? 4-5 tydzień to już coś mogło być widać.
Ale nie robilas testu? Nie robilas bety? Ile spóźniał Ci się okres? Kiedy miałas ostatnią miesiączke?bylam u ginekologa
10.06Ale nie robilas testu? Nie robilas bety? Ile spóźniał Ci się okres? Kiedy miałas ostatnią miesiączke?
No to wypada Ci 8 tydzień. Ja bym pojechała do szpitala. Mieszkasz w Polsce?10.06
takNo to wypada Ci 8 tydzień. Ja bym pojechała do szpitala. Mieszkasz w Polsce?
No to ja bym podjechala na Twoim miejscu na izbę przyjęć do szpitala ginekologiczno-położniczego. Niech sprawdza. A do tego lekarza więcej nie chodź.
najleprze ze to lekarz prywatny 200wizyta. no pojade na izbe tylko przyjdzie maz z pracy bo sama sie nieporywamNo to ja bym podjechala na Twoim miejscu na izbę przyjęć do szpitala ginekologiczno-położniczego. Niech sprawdza. A do tego lekarza więcej nie chodź.
ale wiesz, że jezeli masz tam jeszcze zywą ciąże, to czas jest kluczowy?najleprze ze to lekarz prywatny 200wizyta. no pojade na izbe tylko przyjdzie maz z pracy bo sama sie nieporywam