Sun flower35
Fanka BB :)
Żaden lekarz nie stwierdzi ciąży na podstawie sikańca. Za to na podstawie bety z krwi już tak. To chyba mówi samo z siebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie chodzi o to, że sobie wymyślasz. Ale może na testach widać jedynie kreskę fabryczą, którą czasami można interpretować jako pozytywny test.Nie trzymam testów zdjęć też nie robiłam, a może w sumie powinnam. Tylko po co miałabym wymyślać?
Nieee właśnie. Ona była już prawie tak ciemna jak ta kontrolna. No nic. Zrobię kolejne testy i będę czekać na wizytę.Nie chodzi o to, że sobie wymyślasz. Ale może na testach widać jedynie kreskę fabryczą, którą czasami można interpretować jako pozytywny test.
Zrób betę ale w innym labie.Nieee właśnie. Ona była już prawie tak ciemna jak ta kontrolna. No nic. Zrobię kolejne testy i będę czekać na wizytę.
To też, jak dalej będą pozytywne. Na razie siedzę z dala od cywilizacji więc problem z głowy(tymczasowo)Zrób betę ale w innym labie.
A może Ty testy owulacyjne robisz?Nieee właśnie. Ona była już prawie tak ciemna jak ta kontrolna. No nic. Zrobię kolejne testy i będę czekać na wizytę.
Ja bym bardziej wierzyła wynikom z krwiHaha też już sprawdzalam mój organizm zawsze dziwnie się zachowywał ale teraz już trochę przegina
Niestety ale wypowiedz na tym forum które podlinkowałas nie jest dla mnie argumentem. Tak jak dziewczyny pisały, labolatorium może się pomylić ale nie tyle razy. Mam do dziś zdjęcia testów ( wstawiam niżej) które bez wątpienia wychodziły pozytywne a ciąży nie było krew nie kłamie, skonsultuj to jak najszybciej bo bardzo dziwna sprawa, wiadomo, ze głupot byś sobie nie wymyślała bo po co, ale skoro okresu nie ma a ciaze bym raczej wykluczyła to coś jest jednak nie takTo też, jak dalej będą pozytywne. Na razie siedzę z dala od cywilizacji więc problem z głowy(tymczasowo)
Tu taka ciekawostka jakby ktoś szukał jak ja.
Test ciążowy z moczu pozytywny - 2 kreski, test z krwi negatywny. Czy możliwa jest ciąża? - Na pytanie odpowiada lek. Aneta Zwierzchowska
Witam, mam następujący problem, jestem już po dwóch poronieniach - ciąże obumarły w 7, a druga w 10 tygodniu ciąży. Po dłuższej przerwie znowu staramy się z mężem...pytania.abczdrowie.pl
Dziękuję bardzo za wszystkie informacje i odpowiedzi.