Anusia-niech Twoje chłopisko prosto z tych zawodów zapiernicza po piec, w 14stopniach siedzieć???Mnie lekarka kazała hartować moją córkę, bo ciągle chorowała i fakt, że ona śpi w zimie w 16stopniach-ale to jest tylko do snu(otwieramy okno i wyłączamy kaloryfer). Nie wyobrażam sobie siedzieć cały dzień w takiej temp., przecież to się zaraz odechciewa wszystkiego jak człowiekowi zimno:-(
Agata89-ja sobie to tak tłumaczę, że moja babcia to taka przedwojenna dama, nie wiem nawet czy chociaż mój dziadek ją widział bez makijażu-chodzi o sam fakt, że w tym wieku jej się jeszcze chce malować i elegancko ubierać,a ja się nieraz z rana zwlekę i ani o makijażu nie pomyślę, po prostu mi sie nie chcee...
Robaczek25 - MUSISZ w siebie wierzyć, powtarzaj sobie po 100 razy dziennie "Robaczek jest piękny i seksowny";-), zobaczysz jak będziesz powtarzać to z przekonaniem, to w końcu wiara przyjdzie do Robaczka
. Poza tym rozmiar 42 to nie jest rozmiar dla puszystych, Stokrotta ma rację (chyba założę funclub Stokrotty, bo już dzisiaj chyba trzeci raz w pełni się zgadzam z Jej wypowiedzią
)
Stokrotta-nie wypowiadaj na głos słowa "jelitówka", bo się boję potwornie
, kuruj rodzinkę, niech nie sieją, bo dla Ciebie to by była masakra teraz (raz górą, raz dołem-nie wiadomo jak do kibelka podejść...)
Zeberka - a co Ty myślałaś, że tak można bezkarnie komuś w kółko pukać do domku?!:-)Zazdroszczę. Chyba też będę wieczorem pukać...