reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Hej dziewczynki :-)
Czytam Was dzisiaj ale nie mam jakoś weny do pisania.E.o 13 pojechał na zawody strażackie i nie wiadomo o której wróci.Mówił że na 18 ale znając jego to pewnie później :-( Od rana przygotował wszystko do zalewania podłogi w kotłowni,ciekawe kiedy zaleje,musimy kupić piec bo tu dziś u nas w domu tylko 14 stopni brrr

reklama
dziewczyny czy ja zwariowałam???:szok: leżałam sobie na łóżku i sobie pukałam po brzuchu i wydawało mi się że ktoś mi dwa razy oddał:-D:szok: ???

Anusia-niech Twoje chłopisko prosto z tych zawodów zapiernicza po piec, w 14stopniach siedzieć???Mnie lekarka kazała hartować moją córkę, bo ciągle chorowała i fakt, że ona śpi w zimie w 16stopniach-ale to jest tylko do snu(otwieramy okno i wyłączamy kaloryfer). Nie wyobrażam sobie siedzieć cały dzień w takiej temp., przecież to się zaraz odechciewa wszystkiego jak człowiekowi zimno:-(
Agata89-ja sobie to tak tłumaczę, że moja babcia to taka przedwojenna dama, nie wiem nawet czy chociaż mój dziadek ją widział bez makijażu-chodzi o sam fakt, że w tym wieku jej się jeszcze chce malować i elegancko ubierać,a ja się nieraz z rana zwlekę i ani o makijażu nie pomyślę, po prostu mi sie nie chcee...
Robaczek25 - MUSISZ w siebie wierzyć, powtarzaj sobie po 100 razy dziennie "Robaczek jest piękny i seksowny";-), zobaczysz jak będziesz powtarzać to z przekonaniem, to w końcu wiara przyjdzie do Robaczka:tak::tak::tak:. Poza tym rozmiar 42 to nie jest rozmiar dla puszystych, Stokrotta ma rację (chyba założę funclub Stokrotty, bo już dzisiaj chyba trzeci raz w pełni się zgadzam z Jej wypowiedzią:-D)
Stokrotta-nie wypowiadaj na głos słowa "jelitówka", bo się boję potwornie:szok:, kuruj rodzinkę, niech nie sieją, bo dla Ciebie to by była masakra teraz (raz górą, raz dołem-nie wiadomo jak do kibelka podejść...)
Zeberka - a co Ty myślałaś, że tak można bezkarnie komuś w kółko pukać do domku?!:-)Zazdroszczę. Chyba też będę wieczorem pukać...

Ostatnia edycja:
Zeberka tez bym tak chciała. Zazdroszcze.
A ja nie wiem czy brzuchol to mam taki wielki z obzarstwa czy co. ale raczej nie ciazowy. Moj R mówi ze jak tak dalej mi bedzie dobrze szło to na własnym weselu łatwiej mu bedzie mnie przeskoczyc niz obejść... Ma tupet :/

zeberka-13 tydzien masz dzisiaj to na pewno nie zwariowałaś :-D
MamiDo-chodzę po domu w bluzce z długim rękawem,golfie i grubym swetrze i jeszcze mi zimno a moje dziecko chodzi w body z krótkim rekawkiem,dwóch bluzkach z długim i bluzie :-( na dworzu jest cieplej niż tutaj

zeberka gratuluje!
fajna taka "łaczność" z dzidziulcem, co?

anusia o matko tylko 14 stopni? az mi ciarki przeszły po plecach

stokrotta a kiedy kolejne ogladanie domku? fakt, twój m ma specyficzne poczucie humoru:tak: (odnośnie ze żona za dużo wypiła)

kamisia bardzo mi przykro

mamido
mnie to mój listonosz widział nawet w farbie na włosach, o koszulach nocnych nie wspomnę:zawstydzona/y:

zeberka-13 tydzien masz dzisiaj to na pewno nie zwariowałaś :-D
MamiDo-chodzę po domu w bluzce z długim rękawem,golfie i grubym swetrze i jeszcze mi zimno a moje dziecko chodzi w body z krótkim rekawkiem,dwóch bluzkach z długim i bluzie :-( na dworzu jest cieplej niż tutaj

To Was maz wychłodzi... Dzwon niech wraca i sie do roboty bierze!!! Bedzie git :) Bierz Natalke i kładz sie z nia pod kołderke i ogladajcie bajki :) razem zawsze cieplej i przyjemniej.

witajcie w słoneczną niedzielę:-) u mnie w końcu dobre samopoczucie od rana i od razu życie wygląda inaczej:-) wygrzebałam moje sznurowane botki na wysokim obcasie, brązowe rurki ( które pomimo tego, iż są w rozmiarze 34 okazały się całkiem wygodne) i dopasowaną koszulę w kratkę. mąż był początkowo zachwycony, ale po 200 m spaceru stwierdził, iż opóźniam marsz przez te moje obcasy:-) obiadek na mieście, lody przy fontannie, herbatka u znajomych i o dziwo bilans wymiotów zerowy:-) gdybym się tak czuła każdego dnia to dresiki byłyby mi obce:-) jutro wybieram się do gdańska na badania i przy okazji zahaczę o Galerię Bałtycką, rozejrzę się za jakimiś wygodnymi spodniami, leginsami i sukienką - to moje postanowienie na jutro:-) a dziś cieszę się każdą chwilą bez wymiotów:-) wszystkim życzę równie udanej niedzieli:-)
p.s.Zeberka ( o ile nie zwariowałaś ;-)) to gratuluję tak reaktywnego maluszka:-)
MamiDo - babcia do pozazdroszczenia:-)

Hej kochane :) Troszkę mnie u Was nie było ,ale czytam Was cały czas :) Muszę Wam się pochwalić ,że ostatnio była u mnie położna i słuchałam z mężem serduszka Naszego maleństwa :) ... Jestem taka szczęśliwa teraz czekam na usg !! Kochaane jestem szczęśliwa jak nie wiem piekny dźwięk./...

reklama
gosiek ale cię dawno u nas nie było:tak: mamido to twoja babcia to super kobietka-wszystkie takie powinnyśmy być :-) ale czasami się tak nie chce:-D anusia u mnie też strasznie zimno-mam na sobie dwie bluzki i sweter i najlepiej mi pod kocem :-D

Do góry