magda85-gdańsk
Fanka BB :)
No to ja dzisiaj też pozwoliłam sobie na ciążowe zachcianki i zjadłam pół słoika ogórków kisz.własnej roboty ale pycha.
A Wy macie jakieś smaki już ? Bo ja na pewno nie słodkie bo mnie muli (przed ciążą się objadałam słodkim) raczej w tą drugą stronę ale jeszcze nie jest to taki silne że muszę to mieć.
ja narazie nie mam zachcianek, bo mam wieczne mdłości ale ja tam nie wierze, w takie jakies mega zachcianki..nie wyobrazam sobie, żeby np J miał jechać do sklepu, bo sie sie cos tam chce ja wychodze z założenia, że teraz jest jakaś zachcianka, a za chwile przychodzi nastepna
Ja mam smaki caly czas na kwasne. Wczoraj to pragnienie bylo tak silne,ze otworzylam puszke tunczyka i polalam octem
Dzis otworzylam sloik ogorkow, ale oszczedzam, bo nie wiem kiedy dorwe polski sklep. I musze zrobic zapasy szczawiu w sloikach ;-)
A zamiast szczawiowej zjadlam garsc migdalow i kisiel. I chyba sie przespie, to moze potem zrobie ta zupke.
I musze do fryzjera sie umowic na jutro :-(
a czemu sie smucisz, ja marze o fryzjerze
witajcie nie bylo mnie bo bylam w szpitalu, w pon trailam z plamieniem, niestety w sobote poronilam,
bardzo mi przykro, trzymaj sie kochana.