reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
antuszka
bardzo mi przykro.......:-:)-:)-(

======================
Julianna
dobrze że już wróciłaś i nie zazdroszczę przeżyć;-)
Agata777
strasznie duże rozbieżności:eek: ja miałam @ 1 lipca i mam termin na 8kwietnia więc jesteś kwietniówką jak nic a blędy przy pomiarze z usg normalna sprawa tym bardziej ze masz bliźniaki więc może są mniejsze niz pojedynczy dzidziuś
3 pary bliźniaków
biggrin.gif
ale super!
Syneczki
ja mam konto na fb
Zeberka
u nas w szpitalu na ginekologii jest tak samo, nie ma osobnej patologii ciąży i wszystkie kobiety razem, te po poronieniu powinni choć dawać na sale z kobietami które np przyszły na zabieg czy z jakąś chorobą a nie ciężarnymi, to jednak przykre, sama tak w pierwszej ciąży miałam, dobrze że poroniłam wieczorem a rano mnie na szczęście wypuścili bo bym zwariowała tak leżeć
a obiad to wczorajsza zupa ogórkowa i ziemniaki z pieczonymi skrzydełkami ale mi się marzy chleb z białym serem szczypiorkiem i ogórkiem kiszonym:-D i jak tylko zgłodnieję to robię takie kanapki:zawstydzona/y:
Dronka
witamy witamy:-)

mniam szczawiowa, ale czad:)
robaczku ja bym zjadła chleb ze smalcem i ogorem kiszonym;)
mertelek jedz ile możesz, napewno cos tam zostaje!!
agacina ja tez niedawno wstawiłam suwaczek:) gratki:)

robaczku ja bym zjadła chleb ze smalcem i ogorem kiszonym;)
No to ja dzisiaj też pozwoliłam sobie na ciążowe zachcianki i zjadłam pół słoika ogórków kisz.własnej roboty ale pycha.
A Wy macie jakieś smaki już ? Bo ja na pewno nie słodkie bo mnie muli (przed ciążą się objadałam słodkim) raczej w tą drugą stronę ale jeszcze nie jest to taki silne że muszę to mieć.

Ja mam smaki caly czas na kwasne. Wczoraj to pragnienie bylo tak silne,ze otworzylam puszke tunczyka i polalam octem :zawstydzona/y:
Dzis otworzylam sloik ogorkow, ale oszczedzam, bo nie wiem kiedy dorwe polski sklep. I musze zrobic zapasy szczawiu w sloikach ;-)
A zamiast szczawiowej zjadlam garsc migdalow i kisiel. I chyba sie przespie, to moze potem zrobie ta zupke.
I musze do fryzjera sie umowic na jutro :-(

reklama
Do góry