neferetete
Fanka BB :)
witam
póki co nie dziękuję;-) mam nadzieję że po wizycie u lekarza będę mogła się już tak naprawdę cieszyć ciążą:-) mam już jednego szkraba, skończył niedawno 2 latka i przyszedł czas na drugą dzidzię
Cześć dziewczyny. Ja sie też przywitam. Jestem gosia. Szkoda, że jeszcze nie ma oficjalnych kwietniówek 2012 i odpowiednich wątków. Mam nadzieje, że nie zapesze postem... ale nie mogłam się powstrzymać, żeby do was nie dołączyć.
Moj test ponad 1 tydzien temu wyszedł pozytywny. Byłam na USG, ale lekarz nie widział pęcherzyka w macicy. Niestety widoczne są cysty na jajniku nieokreślonego pochodzenia. Powiedział, że podejrzewa ciąże pozamaciczną i mam badać BetaHCG. Ta, póki co ślicznie rośnie 600 --> 1100 --> 2900 IU/L co ok 48h, a wiec podręcznikowy przyrost!!. Niestety przy Becie 1100 nadal pęcherzyka nie było widać . Na kolejne USG idę w środę, mam nadzieje, że pęcherzyk będzie już widoczny. Staram się nie stresować ale to cholernie trudne :/
Jak widzicie z suwaczka, mam już jedna maludę, która ma też niespełna 2 latka (listopadówka 2009). Jeszcze raz pozdrawiam wszystkie potwierdzone i niepotwierdzone kwietniówki!!
Ostatnia edycja: